Liczba postów:11.250
Ja to wszystko rozumiem, ale najprawdopodobniej masz buga ze zniknięciem postaci Lotty, z powodów podanych w temacie Znikające Postacie.
Radzę się tam z tym dokładnie zapoznać.
Lotta ma stały zestaw rutyn od początku gry do momentu wsadzenia jej do więzienia, więc nie ma mowy o tym, by sobie gdzieś tam poszła indziej, bo skrypt rutyn na to nie pozwala.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:27
Jest potrzebna do czegoś później ?
Liczba postów:2.974
Lotta ma 'swój' wątek, który na główną fabułę nie ma zbytnio wpływu. Ale na pewno ci zniknęła? Ona stoi też czasem pod sklepem Salandrila.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:27
Przepadła jak kamień w wode , tak samo zresztą jak ta babeczka która była we mnie doszczętnie zakochana.
Poczytałem wątek znikające postacie i najprawdopodobniejszą z tam wymienionych przyczyn może być zbyt częste nadpisywanie jednego zapisu , strasznie polubiałem ten #2 (#1 nie wolno :-( )
Liczba postów:11.250
Temat wydzieliłem, ponieważ obejmuje on dwie lokacje i gracze mieli z nim pewne problemy.
Ponadto w wersji 1.4 zmieniony został kardynalny warunek uzyskania drugiej części tego multiquesta składającego się z "Żona Sędziego"/"Zemsta damy" i część postów się zdezaktualizowała (zostały usunięte z tematu)
UWAGA - OD WERSJI 1.4 MOŻNA ROZMAWIAĆ Z KARRASEM TAKŻE W ROZDZIALE 5
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:148
Kim jest "mędrzec, który dobrze znał Oruna" o którym mówił Karras z zadania Zemsta Damy? Bo pogadałem chyba już każdym obecnym jak i byłym magiem ognia.
Liczba postów:2.974
„Primus in orbe deos fecit timor..."