Liczba postów:166
Próbowałem przestudiować wątek, ale nie mogłem dojść do ładu i składu. Lojalni słudzy, brakuje mi jedynie kucharza, żeby mieć kucharza muszę wykonać questa Ludzie z Górniczej Doliny. Patrząc na warunki widzę, że brakuje mi jedynie questa Upadek Gubernatora, którego nijak nie złapałem w trakcie rozgrywki. Czy to zadanie uzależnione od rozdziału? Jeśli nie, to jak powinienem je zacząć (liczę na podpowiedź, niekoniecznie odpowiedź)
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge
Liczba postów:166
(05.12.2020, 18:39:48)N1kX napisał(a): Kucharz Omid (najpierw rozmowa z Balanem)
Ludzie z Górniczej Doliny
1. Bierzemy zadanie od Garingor
2. Rozmawiamy z Arto. Zgadzamy się pomóc.
3. Rozmawiamy z Garingor
4. Rozmawiamy z Arto.
5. Rozmawiamy z Thorus
6. Rozmawiamy z Arto.
Moim zdaniem w tym temacie jest Opis przejścia tego zadania.
Rozmawiałem z kucharzem, ten oddelegował mnie do drugiego kucharza, stamtąd idę do Arto. Arto wyraźnie mówi, że dopóki zamek nie będzie jego nic z tego. Z Garingorem nie mam żadnej innej opcji (mam wszystkich pracowników poza kucharzem). Żeby Arto puścił mi kucharza, muszę mieć wykonane Ludzie z Górniczej Doliny, a tego questa nie dostałem. Chyba, że chodzi o to zadanie gdzie mamy wymianę korespondencji Arto-Thorus, to to robiłem. Gdzieś w temacie pisało, że warunkiem zaistnienia zadania jest wykonanie Upadku Gubernatora, a tego zadania nie zainicjowałem i do tego odnosi się moje pytanie, jak to zrobić?
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge
Liczba postów:1.026
Co sie wydarzy jeśli nie zgodzimy się pomóc Arto? Będziemy świadkami jakichś wydarzeń czy po prostu stracimy questa i kilka punktów exp i gra będzie toczyc się dalej?
Liczba postów:3
Siema mam problem z zadaniem pancerz dla magnata, wie ktoś jak je wykonać?
Liczba postów:2.974
ja chyba wiem - nic nie napisałeś więcej o tym zadaniu, więc pewnie wystarczy iść do Stonea i zapłacić mu 1000 zł - i po sprawie
(stary pancerz znajdziesz w piwnicy po rozmowie ze zleceniodawcą)
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:2.974
Jest w swojej kuźni, wysoko w górach. Trzeba ruszać z obozu Netbeka - Leśnego Obozu.
„Primus in orbe deos fecit timor..."