Liczba postów:637
29.05.2020, 10:39:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2020, 10:41:57 przez SparrowJacek.)
Jest to dla mnie zagwozdka, bo eywksplorowałem prawie wszystko co się dało, a nie znalazłem. Tymczasem wpisałem kod na niego i okazuje się, że jest ciekawy dialog z alchemikiem, gdy się roślinkę zdobędzie.
Jest jakaś opcja sprawdzenia ilości itemków danego typu w zenie przy uzyciu jakiegoś programu?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:637
Ok, nie istnieje drugi słoneczny aloes, przynajmniej nie w Zenie DP. Ciekawe w takim razie dlaczego dialog istnieje.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:11.250
Pewnie w natłoku prac nie został dodany w zenie. Zdarza się.
Fakt, przepada bardzo ciekawa akcja z drugim aloesem. W Wersji RU dodamy drugi. Może nawet wcześniej.
Dziwne, że testerzy w czasie testów nie wychwycili tego błędu.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:2.972
Gdy pogadałeś o Kartaginie w obozie o jej praktykach, teraz musisz dobrać się do jej kufra w chacie. Poszukaj kluczyka...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:18
Rzeczywiście. Dopadła mnie ślepota. Znalazłem.
A już tak, żeby rozwiać wątpliwości poza tym zadaniem mam 7 innych.
1. Zapomniana magia mam magię innosa i beliara. Narazie mam wrócić do przyziemnych spraw.
2. Przekleństwo artefaktów Trajano nos w nie swoje sprawy (kupiłem posążek od Olryka i pełzacze zabite w skrócie)
3. Cenniejsze niż złoto główne zadanie tam wykonane do tego sprzedałem mu Molibdenium i Niccolum w monetach
4. Tylko Jeden! To z tym szamanem goblinów, ale pewnie będzie później do zrobienia, ale jak ktoś chce pomóc to przytule z chęcią.
5. Czerwone i czarne rozpracowałem szpiega i Obozie myśliwych
6. Znalazlem fragmenty od Ilji z kamiennego strażnika i od Marion
7. Znaki czasu oddałem wszystkie tabliczki Saturasowi.
(Jak ktoś wie chociaż jak to wszystko ruszyć to i tak już będzie wielka pomoc dla mnie)
Poboczne to obsydian dla Elvricha
I jak ktoś wie jak dostać się do skrzyni w kopalni niezłomnych za budynkiem przy wejściu?
'Zwiadowca Wodnego Kręgu' zrobione? Chodzi o klucz do windy. Masz już dostęp w rejony wież?
Zadanie 'Ulu-Mulu' jest w dzienniku, skoro ten klucz posiadasz?
Zwiadowca wodnego kręgu to ja zaraz na początku moda zrobiłem w 18 godzinie gry. A jeśli można wiedzieć jak to zadanie Ulu mulu dostać?
W 18 godzinie gry... Na początku moda... Taa.
Obejdź dokładnie okolicę wież.
Bawiłem się zwojami obszarowymi. Wszystko legit 100%
Zabiłeś też biednych Orków?
PRZEPRASZAM CO?! W wieży było coś więcej niż orki ożywieńcy?
Liczba postów:191
Jak pójdziesz dalej skałami na których stoi Micheasz to powinieneś spotkać dwóch orkówz którzy mają dla ciebie zadanie
Hail the apocalypse...
Alleluja znalezieni dziękuję bo już myślałem że wyprawie się na tamten świat (w Przeznaczeniu zawiniłem ja bo używałem southparka obejrzałem na Youtube do końca może kiedyś dokończę, w Epilogu nie pokazałem Lordowi Andre kryształu teleportacji (w sumie też zawiniłem przyzwałem kodem) a w Przebudzeniu zbugował mi się quest Szósty Zwiadowca też przyzwałem klucz)