Epilog - problemy z zadaniem
Grant powiedział mi iż Bill był widziany jak próbował dostać się do miasta. Pojawia się on w jakimś konkretnym momencie, czy też potrzebuję jednak małej wskazówki gdzie go mogę znaleźć?
Odpowiedz
przy kamiennym kręgu w lesie
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(31.07.2022, 12:59:35)Tituf napisał(a): przy kamiennym kręgu w lesie

Wychodzi na to, że nie doprecyzowałem. Zadanie z nim, w którym zabiłem tego nieumarłego cienostwora, mam już dawno za sobą. W tej chwili miałem dialog, gdy Grant jest już w jaskini pod miastem, a Bill podobnież nie wykonuje zadania które mu zleciłem - z tego co wyczytałem chce on ponownie dołączyć do piratów, ale cóż, nie mogę go znaleźć.
Odpowiedz
wpadnij więc do Skipa
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
siema mam problem
umarł mi rodrick a jest potrzebny jak chodzi o zadanie piraci z khorinis da się go dodać zpowrotem jakoś chciałbym uniknąć przechodzenia od początku
Odpowiedz
można go dodać z pomocą konsoli jak każdego innego NPC
jest Obywatelem czy już Piratem?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Język 
(26.03.2023, 22:05:43)Memorius napisał(a): można go dodać z pomocą konsoli jak każdego innego NPC
jest Obywatelem czy już Piratem?

obywatelem tyle że kod do zwykłego Gothic 2 w przeznaczeniu nie działał
Odpowiedz
VLK_443_Rodrick

Odpowiedz
(26.03.2023, 22:12:29)Memorius napisał(a): VLK_443_Rodrick

dzięki bardzo
Odpowiedz
a i jeszcze jedna sprawa mogę prosić o opis przejścia misji bez przebaczenia bo robiłem już wszystko co się dało i nie wiem już co robić
z góry dziękuję
Odpowiedz
No to po kolei - z kim kolejno już rozmawiałeś? A zapewniam że wcale nie trzeba daleko odchodzić, po spotkaniu z Nadją.

Odpowiedz
na razie tylko z Nadia
Odpowiedz
E, no litości... Nie idź na łatwiznę. Śledztwo przeprowadź. Kto jest jej najbliższa koleżanką?

Odpowiedz
problem w tym że sonja nie chce ze mną rozmawiać chyba wcześniej nie wyszła mi kradzież i teraz mam lipę tak samo z tym magiem co na nabrzeżu stoi jak się na statek idzie
Odpowiedz
Nie bardzo rozumiem. Okradasz biedaków w porcie, którym przyszedłeś z pomocą? Ponadto, już uściślając - Sonji nie ma czego ukraść, ta opcja nie istnieje.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości