Epilog - problemy z zadaniem
Albo nie tak zrobimy.

Ściągnij sobie ten plik                https://mega.nz/file/B6UHhT6Y#wE9HeiCN_y...YC3fYrr-Ds
i wrzuć go do folderu ...\System\Autorun.
Potem sobie kodem przywołaj ItPo_SneakTalent i wypij.
Odpowiedz
Chciałem wrzucić save jak już będę przy kompie ale skoro masz taką metodę to pierw ją wypróbuję
Odpowiedz
Pomógł ten trik na skradanie z tym plikiem?
Odpowiedz
totalne góno. Bug orkiestra. serio nie polecan
Odpowiedz
Włam na konto, czy kolega trolluje? xd
Odpowiedz
(17.07.2024, 19:40:31)Erwin napisał(a): Pomógł ten trik na skradanie z tym plikiem?

Dopiero teraz chciałem to zrobić, niestety link nie działa
Odpowiedz
Zaktualizowałem link w tamtym poście.
Odpowiedz
Zadziałało, dzięki. xD
Ciekawe tylko co się mogło wydarzyć, że ta umiejętność została wymazana w trakcie gry.

Przy okazji mam kolejne pytanie. Zniszczyłem kaplicę Beliara i według tego co powiedział Saturas oraz co mówi dziennik, czarny mag powinien pójść do kaplicy Adanosa i wtedy będę mógł go dobić ale on nadal stoi sobie w ratuszu. Czy mam grać dalej i czekać na rozwój wydarzeń czy jednak coś nie zatrybiło?
Odpowiedz
Widocznie coś się z zapisem stało i informacja o posiadaniu umiejętności skradania została jakoś wyzerowana.

Z Paramonem chyba musisz jeszcze pogadać.
Odpowiedz
Hmm i co dalej? Lol Jest wpis że teraz czas na drugą część planów ale Hektoryn wyparował. Nie ma go ani w ratuszu ani nigdzie
Odpowiedz
Wychodzi na to, że w pierwszym dialogu z Paramonem, kiedy mu mówisz "Zniszczyłem posąg Beliara.", to stary Hektoryn jest usuwany, a jest wstawiany w nieznanej mi lokalizacji nowy Hektoryn (nie mam Spacera, żeby sprawdzić, gdzie jest dany WP).
Potem w dialogu "Cokolwiek się wydarzy, nie mieszaj się." ten nowy Hektoryn ma przemieścić się, jak podejrzewam pod kaplicę.

Spróbuj odejść dość daleko od miasta i wrócić pod kaplicę Adanosa.
Odpowiedz
Okazało się że po prostu trzeba pogadać z Paramonem jeszcze raz po samoczynnie przerwanym dialgou. Facepalm

Dobra, czas teraz na cały zestaw pytań bo już nieco się pogubiłem i zaczęło mnie męczyć bieganie i szukanie dialogów.

Druga strona Medalionu: znalazlem Vhaldemara, Olava, Svena i Klina, dalszych pomysłów i dialogów brak.
Prawo i pięść: strażnicy bramy nie żyją, mam się zgłosić do Wulfgara jak tylko zacznie się powstanie.
Piraci z Khorinis: Piraci są gotowi do abordażu.
Zabójczy trunek: mam skorzystać z rady Fellana o zatrutym winie.
Oko Mocy: rozmawialem z Forestem i mam znaleźć sposób na odzyskanie Oka.
Czara rozpaczy: Aurelio to jedyny ślad na tropie Czary Rozpaczy ale brak z nim dialogu.
Droga w mroku: jestem po rozmowie z Imperanonem
Odpowiedz
1. Brakuje Ahn'a. On jest bodajże na farmie Bengara.

Resztę muszę sprawdzić, bo układ zadań w Epilogu, to jest wielka piramida.
Odpowiedz
W międzyczasie olśniło mnie w sprawie winka i to zadanie już wykonałem :>
Poszukam teraz Ahna i zobaczę czy coś dalej ruszy
Odpowiedz
Piraci z Khorinis: atak na fregatę nastąpi, jak powiadomimy Harada o ataku na Klasztor.
Prawo i pięść: trzeba pociągnąć wątek z Baronem Emde, żeby dalej coś z Wulfgarem podziałać.
Czara rozpaczy: żeby porozmawiać z Aurelio, trzeba załatwić księgi dla Zephyrona i powiadomić Pyrokara, że Oko Mocy trafiło w ręce Mrocznych.
Oko Mocy: powinno być coś teraz u Starca, a potem w Klasztorze.

Tyle udało mi się ustalić.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 87 gości