Liczba postów:224
13.07.2016, 19:44:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2016, 19:45:10 przez AhnBael.)
Podaj nicki tych płotek, IP, to chętnie pobanujemy. Ja jak mówiłem, NIE WIEM O KIM PISZESZ i co te osoby mają wspólnego z BS. Już o jakimś GothicForever mi pisałeś, którego znam tylko z postów w temacie Arena, ale widziałem, że to konto należało do kogoś innego.
Porachunki... Co z tego będziesz miał? Nikt w BS nie chce mieć z DS żadnych porachunków i obecnie wygląda to jakbyście toczyli porachunki sami ze sobą. Tym bardziej, że przed modderami czekają większe wyzwania - upadek moddingu Gothica. Powinieneś dołożyć raczej starań, by w Przeznaczenie zagrało więcej graczy niż w giganta Gothic ER - tylko 400.
Sprawa forum i inne miały być zamknięte i były zamknięte. Zupełnie nie rozumiem po co ten temat jest drążony.
Liczba postów:2.974
Z dostępnych miejsc w sieci, skąd można pobrać modyfikacje do Gothic, a od niedawna nowych forów, to nie przeczytałem tak naprawdę ani jednego mądrego i merytorycznego posta. Najpopularniejsze są shotboxy i rozmówki offtopowe przy pifku.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:82
Abaddon nikt ci tłumaczyć ci nic nie musi ale zamkniecie starego forum oraz multi konta członków BS to nie nasze wymysł.
Temat będzie wyczyszczony ze zbędnych offtopów
Liczba postów:11.250
a kto ma pisać takie posty ?
Szaki 33?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
13.07.2016, 19:53:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2016, 19:54:09 przez AhnBael.)
Za sprawę forum przeprosiny złożyłem na kanałach prywatnych, tu na forum, a nawet na waszym shoutboxie. Naprawdę mi przykro za tamte sprawy i ja nigdy nie zamierzam już działać na szkodę DS.
O multikontach tutaj wiem, że kiedyś były. Ale nie w ostatnim czasie, bo BS chce pokoju i pracy z dala od awantur.
Nie kurwa, nię będzie póki wszyscy nie przeczytają.
Nie pierdoli się o upadku Gothic wczesniej drugą ręką rozpierdalając forum i pisząc publicznie, że się ma Przeznaczenie w dupie.
A teraz wraca Zbawca Moddingu do swojej świty i pociąga za sznurki oraz animuje swoją pacynkę Quascha na wywrotowym forum
Mam nadzieję , że Nefario to forum w przypływie złego humoru też skasuje.
A naszych nieprzyjaciół to wy przyjmujecie do teamu swojego , vide Polo a nie banujecie, więc bez hipokryzji proszę.
Nie było mnie kilka miesięcy i słyszałem to samo, wracam i co słyszę że BS znowu robi burdel, co widze np. Polo który wczesniej i ich cisnął dzis jest ich testerem.
jak ktoś pali twój dom, Abbadon, a potem za to przeprasza to się go wrzuca w ogień, a roztkliwa nad jego moralną przemianą, ot co
Dla twojej wiadomości.
Dokończyłem G2 P tylko dlatego, żeby tobie i podobnym tobie zrobić na złość i pokazać, że mnie się złamać nie da.
Oraz dlatego, że szanuję pracę innych, między innymi kurwa twoją.
Tez o tym pisałem i szkoda, że ci o tym nie doniesiono.
Dobrze, szanuję Twój wkład w Przeznaczenie. Temu nie zaprzeczam.
Napisałem o tym Gothicu, bo to niepokojące zjawisko i w obliczu tak trudnej sytuacji nikt nie chce kłócić się z Teamem DT.
Niezaprzeczalne jest też to, że źle wtedy zrobiłem. Byłem wrednym chujem, jakbym mógł cofnąć czas to bym nigdy czegos takiego nie zrobił, a jakbym zrobiłto bym forum przywrócił.
Po raz kolejny PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO.
Ahn np. nasze forum i nasz FB o ruskich nie wspominam.
Chodziło mi bardziej o inne strony w Polsce. W Rosji i Niemczech zawsze to jakoś działało.
widziałeś zajebisty pomysł klubu i faktyczne zagazowanie chlopkaow ? każdy z nich chce grac, każdy z nich ma 20+ stron tematu który jest ich dziennikiem. MODING GOTHICA ŻYJĘ I MA SIĘ DOBRZE.
Liczba postów:1.242
Małe sprostowanie. W klubowych tematach prawie nic się nie dzieje. Ale tak po za tym to wszystko się zgadza.