Zadania poboczne w DP
Ok rozumiem. To wlasciwie logiczne. A czy to zadanie otrzymuje sie dopiero po dolaczeniu do mysliwych czy bedac w innej gildii rowniez mozna je otrzymac?
Odpowiedz
To zadanie dla wszystkich.
Odpowiedz
1. Róg myśliwski Fangila - dowiedziałem się, że jest w opuszczonej kopalni w jakimś skarbcu(?), jednakże po przewędrowaniu całej kopalni nie znalazłem owego rogu, wszystkie kufry są splądrowane.
Odpowiedz
Dżem dobry. Naprowadzicie mnie gdzie się może znajdować Przywódca Stada z zadania dla Torwina? I mała pomoc z tym Hengalem czy jak mu tam (zadanie z polowaniem dla Midlasa). Polaałem po calutkim lesie ale nigdzie go nie ma. Głównie zahaczałem o np. namioty, zapadnięte domki, ogniska przy okazji zwiedzając las i nigdzie go nie spotkałem.
Odpowiedz
jaki Przywódca stada?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
No w DP są chyba dwa te potwory - Gepard i Przywódca Stada.... chyba że mi się coś pomyliło. No bo w dzienniku jest wpis że jest to ostatni przywódca stada rozpruwaczy czy innego dziadostwa które wybili myśliwi a się stało. Dokładnie jest napisane "Dolina Przodków" i "Myśliwych" więc musi to być tam. Został mi on i lodowy jaszczur czy co tam z GD.
Odpowiedz
są , poszukaj - co ciebie za Myśliwy?
podobnie z Hengalem

no chyba nie będę ci tu ich WP wklejał?

Odpowiedz
Geparda było łatwo znalezć....Chciałbym powiedzieć dziękuję za pomoc ale jak mam znowu kolejne godziny biegać jak oszołom po mapie to raczej nie ma za co dziękować.
Odpowiedz
To zadanie miało opcję odmowy.
Dla słabych graczy, których umiejętności są zbyt niskie, aby zdobyć cenną nagrodę i nieco adrenaliny.

Skoro je przyjąłeś to znaczy, że czujesz się na siłach je wykonać. Prawda?

Odpowiedz
(19.08.2016, 16:28:04)XaroN napisał(a): Róg myśliwski Fangila
Nie ma go w skarbcu, rusz zadanie z uwolnieniem pewnej Pani
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Jest w jednej ze skrzyń w obozie bandytów w DP
Odpowiedz
Jak dostać się do świątyni budowniczych w DP, nie mogę wejść klikając w przycisk mimo tego, że mam klucz do portalu prowadzącego do jarkendaru.
Odpowiedz
(21.08.2016, 21:10:52)Bobere napisał(a): nie mogę wejść klikając w przycisk mimo tego, że mam klucz do portalu prowadzącego do jarkendaru.
może klikasz w zły przycisk
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(21.08.2016, 21:13:36)Tituf napisał(a):
(21.08.2016, 21:10:52)Bobere napisał(a): nie mogę wejść klikając w przycisk mimo tego, że mam klucz do portalu prowadzącego do jarkendaru.
może klikasz w zły przycisk

To jest zaraz ten przy kratach, nad kratami są skrzydła.
Odpowiedz
tam nie ma krat, tam są wrota - to nie to miejsce!
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości