Łowcy Nieumarłych
Moge wiedzieć czego nie należy robić żeby nie zjebać bo gram od nowa mam już 20lv ale wolałbym wiedzieć za w czasu czego nie robić zeby było dobrze jak znowu zjebie to komp za okno leci :D
Odpowiedz
Jak dostac sie do piramidy za chata Irwina, jak uzyc kolowrotka aby zyskać dostęp do windy?
Odpowiedz
piramida
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Witam, czy zadanie przyczyny zła jest do zrobienia w 2 rozdziale czy trzeba czekać na dostęp w 3 ?
Odpowiedz
No logiczne, że skoro nie możesz wejść do Klasztoru to musisz czekać na dostęp. Tak, dopiero w 3R się tam normalnie dostaniesz jeśli nie grasz Magiem Ognia.
Odpowiedz
Witam. Trochę poczytałem waszych postów i dalej nie znalazłem odpowiedzi. Nadzroca! Wszedłem od strony górniczej doliny  (w GDolinie dopiero co sie pojawiłem). W kopalni są tylko pełzacze? Zadnych nieumarłych - choć jest ładny tron i wydawało by się ze czeka na jakiegoś bosa xd Dodatkowo nie moge znaleźć niczego co otworzyło by przejcie do DP. Proszę napiszcie w spoilerze  co to jest i gdzie. (wiem, że wow super szukanie małego itema wow jaki smaczek wow o to chodzi w przeznaczeniu, ale mam już dość! Proszę.) Nadzorca jest w Opuszczonej Kopalni - Zenie czy w częsci kopalni w DP?
Odpowiedz
Nadzorca jest w części kopalni znajdującej po stronie Doliny Przodków. Musisz otworzyć w Opuszczonej Kopalni kraty blokujące przejście. Aby to zrobić należy znaleźć pewien przedmiot, który umożliwi Ci użycie kołowrotka. Szukaj w wyższych partiach kopalni.
Odpowiedz
Witam, gdzie jest skrzynia Nadzorcy?
Odpowiedz
Nigdzie.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
otrzymałem zadanie aby znaleźć wysoko postawionego strażnika, popytałem każdego żaden nie ma opcji dialogowej, został tylko wambo który ma ciężką zbroję ale on zniknął już z górnego miasta jakiś czas temu, nie przejmowałem się tym za bardzo bo myślałem, że do żadnego zadania nie bedzie już potrzebny, o ile dobrze pamiętam zniknął po ucieczce CJ z miasta jakiś bug czy po prostu zmienił miejsce pobytu
Odpowiedz
Tu nie chodzi o wambo ale też jest w okolicy koszar ( poszukaj wśród tych których nie znasz z G2NK
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Gdzie jest Shart? Biegam po całym lesie i nic, bo chodzi o wschodni las czyli ten w okolicach Sagity tak? Jakaś podpowiedź? :)
Goffik Player!

Terribilis… Est… Locus… Iste…
Odpowiedz
Chodzi o gęsty las za farmą Akila.
Odpowiedz
Jakaś podpowiedź odnośnie druida? Trochę zamuliłem podczas dialogu, bo myślałem że gdzieś obok miejscówki trolli. Sprawdziłem okolice Groma i Czarnego Trolla ale nie znalazłem go.
Odpowiedz
Niedaleko trolli, to fakt. Poszukaj w okolicach gdzie spotkałeś Memoriusa Język albo nieśmiertelnych bandytów.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości