Wodny Krąg
(19.08.2016, 16:29:32)XaroN napisał(a): ale żaden z nich nic mi nie mówi.
Nie kompromituj się tak! A np Farim, Leigh, ... też milczą?!
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Farim, farim, trochę daleko mu do magazynu, ale dzięki za podpowiedź(tak, Leigh milczy jak grób)

Oto powracam, Kendrick, gdzież się podział nasz złodziejaszek? W zatoce go nie było(no wiadomo, jak odpłynął), w obozie piratów człeka ni widu ni słychu.
Odpowiedz
Porozmawiaj z Henry'm.
Odpowiedz
Czego potrzeba żeby przejść pierwszą komnatę w świątyni adanosa, bo gdy próbuję nacisnąć dźwignie lub 2 inne przyciski, bezi mówi "czym". Potrzeba mieć 3 poziom języków czy może młot adanosa czy jeszcze coś innego ?
Odpowiedz
Cześć. Jak ruszyć zadanie "Sprzymierzeniec"? Otóż zwiedziłem cały oboz bandytów, wykonałem chyba wszystkie zadania, oprócz tego od Blizny. Zaraz wchodzę do Kruka. Jak mogłem go ominąć? Kto to taki? Zagadałem chyba wszystkich. Paru bandytów się podwinelo (sami zaczynali bójki) więc raczej nie zabiłem tego sojusznika :D.
Odpowiedz
Ogólnie to zadanie można definitywnie skończyć dopiero po zabiciu Kruka ale ruszyć można wcześniej.
Odpowiedz
Cześć. Mam problem z dołączeniem do WK. Odwiedziłem Dextera, zabrałem notatkę, pokazałem ją Vatrasowi. Przekazałem swoją wiadomość Hagenowi, zrobiłem zadanie z kluczem i dalej nic. Byłem w GD i wróciłem do Hagena z listem od Garonda. Czytałem kilka stron wcześniej ze Vatras zleca 2 zadania, może ktoś powiedzieć jakie to były zadanie, ew podac ich nazwę?
Odpowiedz
Zadanie z handlarzem bronią.
Odpowiedz
To z wpakowaniem Fernando za kraty? Jeśli tak to rozmawiałem z nim i ostatnie co mu powiedziałem - Zajmie się tobą straż!; Byłem u Andre i nie mam lini dialogowych związanych z Fernando.
Odpowiedz
Poinformowałeś o tym Martina?
Odpowiedz
Nie mam takiej opcji w dialogu.
Odpowiedz
jest to niemożliwe w sytuacji gdy zadanie jest wzięte
nawet gdy nie mamy przy sobie dowodów to Martin zawsze o tym coś mówi
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
dlaczego kruk nie walczy ze mną szponem beliara tylko prawem kruka ? po zabiciu go mial go w ekwipunku, ma to jakieś uzasadnienie w fabule ?
Odpowiedz
Oczywiście. Kruk walczący Szponem Beliara w Gothicu II Noc Kruka był wbrew lore gry.
Po za tym gdzie tu widzisz bug?
Odpowiedz
Skąd zdobyć pergamin potrzebny dla Ignaza? Jakieś podpowiedzi gdzie szukać?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości