Zadania poboczne w DP
Ja z taką kwestią, że po oczyszczeniu wieży Starca trzeba oddać mu wiadomy kostur i mam pytanie do którego rozdziału muszę mu go zwrócić żeby zadanie wykonać? Pytam się o to z tego powodu, że kostur jest niezawodny przy walce z wszelkimi nieumarłymi i z chęcią bym sobie z nim jeszcze poczyścił parę miejsc.
Odpowiedz
Radziłbym go oddać od razu ale jak nie będziesz nic robił oprócz wybijania nieumarłych i oddasz go od razu potem to nic nie powinno się stać.
Odpowiedz
Mam problem gram na najnowszej wersji 1.2 i gdy idę do tego kucharza w DP i on daje mi misje z tymi składnikami do jego potraw nie dostaję od niego listy z potrzebnymi składnikami ktoś wie co mam zrobić???
Odpowiedz
Tak.
Przejrzeć inwentarz.
Spis jest przekazywany gdy Hwor mówi - Oto spis.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Przemierzyłem i upolowałem/ubiłem wszystko w DP bez terenów do których prowadzi winda rzecz jasna i nie natknąłem się na żadnego rozbitka, a o którym info znalazłem w tym temacie. Czy on się pojawia po dołączeniu do gildii, wykonaniu jakiegoś zadania czy może jest w jakimś sekretnym miejscu (czego nie wykluczam aczkolwiek gdzie się dało na ten etap rozgrywki to zajrzałem)?
Odpowiedz
Mi się pojawił w 2R.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Dobrze wiedzieć, bo już nawet kombinowałem z zejściem na ten wrak statku w okolicy Latarni Pitta:)
Odpowiedz
Jak otworzyć domek z harpią koło cmentarza?
Odpowiedz
Łój masz? Bo chyba potrzebny.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
da się jakoś otworzyć kratę w drzwiach w latarni Pita ? . Wyczyściłem latarnie i powiedział mi bym się zgłosił za kilka dni w latarni a nie chce się otworzyć ;c
Odpowiedz
a jak wyczyściłeś w środku, skoro nie otworzyłeś kraty?

Odpowiedz
użyłem ognistego deszczu gdy bylem pod wieżą i zaliczylo
Odpowiedz
musisz pokombinować, poszukać gdzieś wyżej, może spróbować kilofem gdzieś kopnąć - wszystko w pobliżu owej latarni

Odpowiedz
No to teraz pokombinuj jak tam wejść :>

Poszukaj przy wieży/na wieży.

:>
Odpowiedz
znalazłem :D , nie wiem jak tego nie widziałem jak bylem parę razy na górze xD
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości