Zadania poboczne w DP
Czy po sprzedaniu kostur starca da sie odkupic? czy znika z wyposazenia sprzedawcy? bo przypadkiem chyba sprzedalem go gdzies i teraz nie wiem gdzie...a mi przydalby sie
Odpowiedz
Kostur jest questowy, a po sprzedaniu raczej znika. Należało go oddać Starcowi.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
tak ale chodzi mi o to ze wyczyscilem jego wieze z demonow i szkieletow i jak pamietam to kostur mi zostawial, czy mnie sie cos pomylilo czy on go na stałe juz zabiera po oczyszczeniu wiezy? bo troche jestem teraz zdezorientowany i szukam po kupcach go..
Odpowiedz
Jeśli odwiedziłeś go po oczyszczeniu wieży i zakończyłeś zadanie, to on ci powinien ten kostur zabrać. Więc jeśli widnieje w dzienniku jako zakończone, to jest w porządku.
Odpowiedz
po oczyszczeniu wieży i zagadaniu o tym - kostur zabiera

Odpowiedz
uff to mi ulzylo bo juz zaczalem panikowac lekko, czyli git to mi zabral bo quest zakonczony mam, dzieki panowie za pomoc
Odpowiedz
W DP jest takie miejsce, jak się idzie od razu w lewo w górę, gdzie są dwa trolle obok ścierwojadów. Jest tam na tym płaskowyżu obok ścierwojadów znak X na glebie. Po wykopaniu nic tam nie ma. To jakiś błąd?
Odpowiedz
Tylko i wyłącznie twój bo nie poszedłeś do DP w R1.
Info o tym daje jeden z Myśliwych .
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Znalazłem kolejne miejsce, niedaleko spalonych chat i Irwina. Taka mała świątynia otwierana za pomocą kominka. Wewnątrz są drzwi za kratami, których to nie mogę otworzyć (w sensie krat). Przełącznik w pochodni otwiera mi klitkę nade mną, w której jest jakiś przełącznik z narysowaną chmurą i burzą. Chodzi o to, by w burzową pogodę to przełączyć? Bo z błyskawicy próbowałem strzelić i nic się nie działo. Samo przełączenie też nic nie powoduje z tego, co zauważyłem. Jakieś sugestie?
Odpowiedz
Szukaj przycisków. To co na nich widnieje nie ma całkowicie znaczenia. W całej piramidce są bodajże 3 przełączniki + kominek.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Okej znalazłem. Ale mam jeszcze jedno pytanie, co do tych specjalnych potraw od Hwora. Mogę je zjeść wszystkie, czy któraś z nich będzie potrzebna do jakiegoś zadania?
Odpowiedz
Jedz na zdrowie, ich przyrządzenie jest jedynym questem, potem można się zajadać.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!  Jack  
Odpowiedz
Witam mam takie pytanie gdzie jest koleś który ukradł kostur starca ? bo w obozie myśliwych nie mogę go znaleźć :)
Odpowiedz
w magazynie, a na straganie obok przełącznik

Odpowiedz
A można śmiało go zabić, czy jednak lepiej zostawić przy życiu tego całego Galada?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości