Liczba postów:11.250
Skoro Lucy nie żyje to miałeś przyjemność poznać Nieznajomego (Mr Black) i zapewne masz jego liścik.
Dalej to chyba jasne .
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:224
A od Brahima zdobyłeś pergamin? Potrzeba trzech.
Liczba postów:445
musisz mieć 3 w ekwipunku z tego co pamiętam AhnBael pytał się czy masz od Brahima pergamin
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:58
AhnBael? Pierwsze słyszę o takiej postaci :D Jak na razie miałem 3 pergaminy w tym jeden zużyłem (ten od Wasiliego) a w ekwipunku mam ten od Lutero za 10 tysi i ten od Kruka (gdy go już ubiłem). Czyli ogółem trzeba mieć cztery pergaminy ?
czy ty mnie trollujesz czy mi się wydaje? IDŹ DO BRAHIMA PO PERGAMIN
Liczba postów:58
Byłem, aktualnie szukam goblina który da mi jagody dzięki za pomoc
No i się zaczynają schody. Mam pergamin od Brahima. Dobar stoi w świątyni śniącego. Ja mam 3 pergaminy i idę do Miltena i co? Nic ciekawego do powiedzenia mi nie ma..
To zadanie zawsze działało dobrze " ZAWSZE " nie wiem co porobiłeś ale coś zjebałeś albo masz już po prostu w eq zwój a nie dałeś go Dobarowi tyle w temacie
Liczba postów:11.250
trzeba coś przełączyć w pobliżu żeby się otworzyły
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:128
Nie chodzi o ten przycisk na dole, rozejrzyj się w najbliższym otoczeniu drzwi.
Liczba postów:104
Witam, na wstępie napiszę, że niestety od początku gry nie mam zapisu w dzienniku "Starożytny Kult", jedynie jak quest się aktualizował to widziałem, że niby wpisuje. Do tej pory nie było mi to potrzebne niestety teraz trochę stanąłem z questem. Otóż: Jestem na etapie 4R gdzie mam udać się z Xardasem do Wieży Mgieł, który na mnie tam już czeka, byłem w Jarkendarze rozprawić się z Upadłym Paladynem na V, który mi grzecznie podarował Czarny Kamień, tylko teraz jak wchodzę do DP to Xardas nie ma żadnego dialogu, w zasadzie Saturas po zabiciu Paladyna też nic nie miał, coś ominąłem z tego wszystkiego?