Liczba postów:11.250
Dobra.
Mając monety poszukaj kowala, który zrobi ci z pomocą tych monet cztery miecze.
Xardas dał ci mapę wskazującą w jakich miejscach masz przyzwać Czterech Wojowników oraz dał cztery zwoje do ich przyzwania.
Jak to zrobisz pojawią się wpisy a Xardas będzie w DP , gdzie będą także przyzwani wojownicy.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:1.026
OK, zrobiłem co powiedzieliście ale został mi jeszcze jeden problem, chyba dość poważny.
Xardas powiedział, że oprócz klucza do otwarcia przejścia potrzebuję czarnego kamienia. Drzwi z niebieską poświatą nie mogę otworzyć. W ekwipunku kamienia nie mam.... a na sto procent go pozyskałem od Vetritusa. Ehhh nie pamiętam, czy go w pewnym momencie oddałem czy mi zniknął... Sprzedać też nie sprzedałem, bo oprócz skór u Bospera nie sprzedaję kompletnie nic, nawet zwykłych broni.
Myślę, że jak rozwiążę ten problem to dalej powinno pójść z górki...
Liczba postów:747
Jeśli go wziąłeś, to powinieneś mieć, nikomu się go nie oddaje. Gdzieś więc posiałeś. Wczytaj jakiś wcześniejszy zapis i zobacz czy jest.
Liczba postów:1.026
Przypomnij sobie, komu kiedys pomogles w zamian za symbolicznego grosika, ktory mial Ci przyniesc szczescie. ;)
A kowali wielu nie ma.
Możliwe, że mu nie pomógł wówczas.
W takiej sytuacji pozostaje się zwrócić do dawnego wierzyciela Gritty.
Liczba postów:58
Czyżby chodziło o Matteo? Wiem że do wykonania miecza potrzebna była specjalna platynowa moneta(chyba?) z której Dobar wykuł miecz. Dobara nie ma w IV rozdziale ale sam mam bardzo dobrze rozwinięte kowalstwo i tu też moje pytanie - tą broń można wykonać samemu ?
Nie, nie można jej zrobić samemu.
Wykona ja inny kowal.
Liczba postów:31
Gdy zaczynałeś 2 rozdział pod dolnym mieście jakiś ziomek prosił Cie o kasę, jak mu ją dałeś on ci dawał specjalną monetę d;
Mam inne pytanie - mam już miecze i cztery zwoje przyzwania. Stoję w Dolinie Przodków w miejscu które zostało mi zaznaczone na mapie - pod statuą wielkiego czarnego paladyna na cmentarzu. Odpalam jakikolwiek zwój i żaden nie działa. Co robić ?
Liczba postów:445
Ten krzyżyk oznacza miejsce cmentarza a nie miejsce przywołania, spróbuj w innych miejscach na cmentarzu...
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Liczba postów:2.973
Poszukać innego WP. Popróbować w innych miejscach. On chyba pojawia się kawałek za plecami tego palka.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
A ważna jest kolejność przyzywania strażników? Czy mogę zaczać od strażnika w Dolinie Przodków ?
Liczba postów:445
(05.10.2016, 21:22:20)damianq14 napisał(a): A ważna jest kolejność przyzywania strażników? Czy mogę zaczać od strażnika w Dolinie Przodków ?
kolejność jest nie ważna, odnieś sie do tego co napisałem ja i tituf i tyle.
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...