Liczba postów:14
Ok, dzięki, leci reputacja. Miałem wątpliwości przez ten epilog i brak w spisie lokacji, trochę to mylące jest. Jeszcze jedno. Okna inwentarza, dziennika czy statystyk mają być jakieś nowe?
Zainstalowałem do tego moda Modern Menu Mod i podmieniło mi je na takie, jakie tam występują...
Liczba postów:2.973
Menu nie zmienialiśmy. Graficznych patchy nie polecamy, ale gracze instalują je na własną odpowiedzialność. W trakcie testów bez problemów było z tym
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread.php?tid=56 i dx11 ,ale to już należy się naprawdę znać.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:47
Druga sprawa to taka ze mam 4 rozdział i w dalszym ciągu nie mogę zranić lodowych golemów... jak mogę temu zaradzić? I czy jest jakas mozliwosc bez uzywania konsoli (kill)
To pomogło ;) , a jak w sytuacji z ognistym golemem?
Liczba postów:637
Ehhh czy grałeś w Gothica 1? Tam były takie książki, które mówiły czym jakiego golema się pokonuje i był to jeden z głównych questów.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
No tak, ale mam chyba coś popsute skoro na lodowego golema jedyna rzecz ktora go zabija to ognisty jaszczur..
Liczba postów:637
Eee, rąbnąłeś go tą dużą kulą ognia na maksymalnym poziomie? (chyba ponad 120 many trzeba mieć) Zrób tak samo z piorunem kulistym, jak nie pomoże to wtedy można panikować.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Liczba postów:1.026
Na ognistego polecam Błyskawicę albo Lodową Lancę, a na lodowego również działa Błyskawica a także wszelakie Kule Ognia i Ogniste Burze. Jedynie Ognista Strzała jest nieskuteczna z ognistych zaklęć.
Liczba postów:104
Testowałem kilka wariantów i chyba najbardziej skutecznym byłą "Wodna Pięść" w przypadku ognistego, można łatwo dostać ten zwój u kupców.
Liczba postów:780
Mam pytanie odnośnie jednej z postaci.Otóż czemu Jesse stoi tak daleko od jaskini Brago?
Liczba postów:11.250
Lewkooo, gdybyś wiedział jak bogatą historię ma Jesse w kolejnych wersjach Przeznaczenia to byś się zdziwił.
On po prostu MUSI tam stać w wyniku licznych splotów logiczno skryptowych.
Jest to dla niego jedyne słuszne miejsce, które zresztą opuszcza przecież stosunkowo szybko.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:780
No chyba ze tak.Po prostu wydaje mi się to unlore i musiałem zapytać.