Zadania poboczne w DP
(09.10.2016, 17:12:09)dawidos napisał(a): Nie mogę nigdzie znaleźć klucza do otworzenia skrzyni w bibliotece wieży starca, tak samo do skrzyni za kratą. Można je otworzyć w R1? Czy po prostu jeszcze klucza nie znalazłem?

Ma to powiązanie z pewnym questem ,,Skrzynie i klucze" na ogół dostępnym od drugiego rozdziału, wystarczy, że w 2 rozdziale sprawdzisz dokładnie czy nikt nie ma nowych questów z miasta c;
Odpowiedz
(13.10.2016, 17:20:25)Stecek napisał(a): Ma to powiązanie z pewnym questem ,,Skrzynie i klucze" na ogół dostępnym od drugiego rozdziału, wystarczy, że w 2 rozdziale sprawdzisz dokładnie czy nikt nie ma nowych questów z miasta c;
on nie o tej skrzyni Język
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
,,tak samo do wieży za kratą" ekhem
Odpowiedz
a no tak myslałem że ci chodzi o tą w bibliotece
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...
Odpowiedz
Jeśli Ci chodzi o złodziejaszka tego kosturu który należał do Starca to musisz znaleść handlarza, który ma magazynek w swoim ''sklepie'', straganie otworzyć go i pociągnąć za dzwignie, która się w nim znajdeju. Wychodzisz na zewnątrz i masz otwarte okno, które wcześniej były zamknięte za pomocą krat. Wchodzisz do środka zbierasz łupy z ziemi i z skrzynek. Wchodzisz na górę po skrzynkach. Masz gościa zagadujesz z nim po czym obijasz mu mordkę.
Odpowiedz
Mam problem z zadaniem Rozbitek, tak jak wcześniej pewien kolega. Idę z nim do obozu myśliwych, zaczepia mnie strażnik na wejściu, ale niestety sam Steve już się do mnie nie odzywa. Latam po całym obozie i nic. Może dialog uruchamia się w konkretnym miejscu. Pytanie do Was, jakim, jeśli takowe jest?
Odpowiedz
Dialog uruchamia się w bramie do obozu
Odpowiedz
Czy w obozie bandytów są jakieś zadania? Jest sens tam wpaść z pancerzem bandytów czy po prostu wyrżnąć ich wszystkich w pień? Bo jak wszedłem "incognito", to nagle część z nich rzuciła się na Ariel i ją zatłukli.
Odpowiedz
Można ich wyciąć.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Wejście w pancerzu bandyty do obozu bandytów powoduje ,że Ariel automatyczne uznaje nas za jednego z nich i w przypadku rozmowy atakuje. Wówczas bandyci ją zabijają.
Śmierć Ariel jest uwzględniona w ramach Konsekwencji w drugim zakończeniu zadania "Cudowna Ariel".
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Mam pytanko o Świątynie w DP.
Znalazłem "Młot" i w ukrytym pomieszczeniu "wykopałem" miksturkę, jedna z dzwigni dała mi mieszek i otworzyła dzwi powrotne - czy to wszystko w tej lokacji ?
Odpowiedz
Tak , jest tam jeszcze pewien bardzo istotny questowo przedmiot.

Odpowiedz
Trochę to trwało ale jest, wymagania robią wrażenie (mam 66 siły) :>
Odpowiedz
tych wymagań  nigdy nie spełnisz rzecz jasna, bo to nie jest przewidziane w fabule gry

Odpowiedz
róg mysliwski wiem gdzie był w globalu dlatego pytam czy chociaz dobrze kombinuje szukając wejścia do tej kopalni?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości