Liczba postów:115
Mam już pierścień wraz z amuletem. Jeden znalazłem właśnie w ruinach tych na samym początku, a amulet miał goblin. Drugi pierścień powinien się znajdować przy/na jakiejś skale, niedaleko piratów i teleportu do kanionu. Obleciałem wszystkie skały w tej okolicy wzdłuż, wszerz, w górę i w dół... nic nie znalazłem. Wiem, że kiedyś podnosiłem pierścień na skarpie przy tej sadzawce z teleportem. Z niej jest widok na kanion. Czy to mógł być ten pierścień? Nawet jeśli, to żadnego nie sprzedawałem i to jest dziwne.
Liczba postów:427
Idz powoli w stronę obozu piratów, od kanionu, i bardzo uważnie szukaj na ziemi. On tam jest. Też miałem mały problem ze znalezieniem go.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Masakra. Kryjówka niezła. Latałem tyle razy przy tym miejscu i go nie widziałem. Dzięki wielkie, już jest komplet ;)
Liczba postów:11
mam pytanie, otóż mam wszystkie komponenty setu wojownika ale jeden z pierścieni (ten od grega) nie działa. Ktoś wie co mogę zrobić?
Liczba postów:11.250
Raczej nadal nie masz kompletu.
Pierścieni jest więcej niż dwa i wszystkie mają takie same nazwy.
Zapewne masz dwa takie same pierścienie.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:50
Jak dorwać miksturkę w Cmentarzysku Orków ?
Otworzyłem wszystkie kraty, obleciałem całość ze trzy razy wciskając klawisze i nic.
Liczba postów:50
Pierwsze pomieszczenie z "kwadratowymi" kryptami, miksturka w jednej z nich ale wysoko (nie da się wskoczyć) jakiś myk musi być z tymi przyciskami rozmieszczonymi w tym pomieszczeniu ale nie mogę załapać o co dokładnie biega
Liczba postów:128
Jeśli chodzi o miksturę zręczności w jednej w wnęk, to trzeba tam po prostu wskoczyć, w pobliżu wnęki znajduje się stojak z pochodnią, trzeba to wykorzystać.
Liczba postów:134
W latarni w DP u Pita , jak nacisniemy na sciane kolo kominka , to przesunie sie lustro na scianie i bedzie ukryts tabliczka
Liczba postów:129
Tuż przed wyruszeniem na smoki tj. po naprawieniu oka warto zagadać z Erolem (kupiec w drewnianym domku przy jeziorze koło Bustera), który to będzie miał kwestie w stylu "co słychać?" i po tym dialogu dostałem od jakże miłego znajomego eliksir siły (gram myśliwym ale pewnie inne gildie też dostaną).
Liczba postów:128
Jeśli w R2 otrzymaliśmy od Berta bonus za wybicie orków wokół zamku, to po ponownym pozbyciu się zielonoskórych w R4 otrzymamy kolejną premię.
Liczba postów:129
Jeszcze mi się przypomniało, że jeżeli w 4R porozmawiamy z Miguelem (osoba zbierająca ziółka w obozie bandytów w Jarkenarze) to za udzielenie mu pewnej informacji otrzymamy szczaw królewski.
W grze znalazłem do tej pory trzy słoneczne aloesy. Dwa wykorzystałem, dając Sagicie w zamian za naukę i miksturę. Czy z trzeciego też będzie można coś uwarzyć?
Nie widziałem też nigdzie w wątkach lokalizacji tego trzeciego, więc podam. Znajduje się nad obozem na Bagnie, gdzie jest skarpa z teleportem i trzema trollami.