Wodny Krąg
Można mu opowiedzieć dopiero po całkowitym skończeniu wątku w JK
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Czy "Marchewka" z nagrody będzie do czegoś potrzebna ?
Odpowiedz
Skąd wstrząsnąć kolejny pergamin? Do zadania wyprawa Rhena.
Odpowiedz
Cytat:Czy "Marchewka" z nagrody będzie do czegoś potrzebna ?

nie , można skonsumować

Cytat:Skąd wstrząsnąć kolejny pergamin? Do zadania wyprawa Rhena.

Trzeba mieć klucz do pewnej skrzyni, a żeby go mieć trzeba pogadać  z pewnym starym znajomym z GD , który ze wględu na pracę nie chce opuścić tamtego miejsca.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Tam jest chyba warunek rozdziału...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Tak, czwarty potrzebny.
Odpowiedz
Coś więcej można prosić?Nie mam pojęcia o kogo chodzi...
Odpowiedz
Chodzi o pewnego starego kopacza, znanego jeszcze z G1.
Odpowiedz
Takie pytanie , ruszylem z ornamentami , mam 2 , za Lobartem jak wciskam nic sie niedzieje ,nie ma Cavalorna , zero reakcji tylko wpis ze nic sie nie dzieje ,czy to wina tego ze nie ruszyłem do konca z zadaniami od magów ?bo troche sie zagalopowałemz innymi zadaniami , o tym zapomnialem , czy to ruszy jak wroce do magów zagadam , i bedzie stal cavalorn itd , czy musze wczytac wczesniejsze zapisy przed ornamentem ?
Odpowiedz
Hm, czyli wpis masz? Nie wiem o jakim zagalopowaniu mówisz, ale Cavalorn gdzie przebywa teraz? Spróbuj może udać się do Lothara i zobaczyć czy mimo wszystko nie ma opcji dialogowej.
Odpowiedz
U Lothara nie mialem opcji dialogowej z tym.zadaniem , Cavalorn przebywa koło ogniska z początku gry ,tak wpis jest ze nic sie nie dzieje , a zagalopowałem sie z zadaniami bo robiłem inne i w miedzy czasie gdy przechodziłem koło kregów naciskałem , walczyłem brałem ornament i dalej szedłem robic inne zadanie ,na koncu mi sie przypomniało o ostanim kregu poszedłem tam ale nic sie nie działo i taki mam wpis , a dodam ze wczesniej nie do konca ruszyłem dialogi na temat arnamentu , i tu pytanie czy da to jescze nadrobic czy juz zbugowałem zadanie ?jak bug to jakies 5 godzin grania w plecy ,eh uwielbiam takie zaleznosci
Odpowiedz
spróbuj więc pogadać z magami wody na wykopaliskach, a wcześniej odnieść ornament, nie jest wykluczone, że zaskoczy
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Czyli nie zrobiłeś questa z bandytami Cavalorna? To biegnij do niego czym prędzej, jest szansa, że jakoś to ruszy, choć nie sądzę. Obawiam się, że bezpowrotnie zepsułeś sobie całą rozgrywkę...
Odpowiedz
Pfuuuuuuf poszło ;) :), zapomnialem zagadac do Laresa aby zaniesc ornament na wykopaliska

Po punkcie Pany dla Was ,za rozjasnienie umysłu :)
Odpowiedz
Gdzie znajdę Młot Adanosa?W jakiei świątyni, skończyłem wszystkie questy w Jarkendarze i zostało mi tylko to ;_;.Niewiem o jaką świątynie chodzi.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości