Wodny Krąg
Po prostu więcej. Możesz też zwiększyć przecież hp.
Odpowiedz
Hp mam 360 a i tak się wypierdalam na strzała także wątpię żeby zwiększenie hp coś dało.

Jak otworzyć kraty w świątyni Adanosa?
Odpowiedz
Które kraty dokładnie?
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Te prowadzące do pomieszczenia z bramą na której trzeba użyć tej tabliczki.
Odpowiedz
Szczerze to nie mam pojęcia, ale otworzyły mi się automatycznie po tym jak zeksplorowałem pomieszczenie obok (to ze sługami Kruka - zombie).
Odpowiedz
A nie ogarnąłem o, które kraty chodziło. Jeśli dobrze pamiętam to trzeba się pomodlić do kapliczki Beliara, która jest ukryta za ścianą w pomieszczeniu z zombie.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Jaka jest kolejność wciskania tych przycisków w pierwszej pułapce?
Odpowiedz
Za wiele możliwości tam nie ma. Wysil się nieco.
Odpowiedz
Wchodzi mi 1,2.4,5 ale przy 3 i reszcie już się wypierdalam. To jak brzmi kombinacja?
Odpowiedz
Zloksli ogarniij się w końcu i przestań kompromitować.
W swoim czasie uznałem cię za najbardziej obiecującego testera młodego pokolenia i pokazałeś, że jesteś inteligentny i bystry chociażby w testach wczesnej wersji Przeznaczenia.
Wyrażałeś się precyzyjnym językiem osoby obytej w Gothic i o sporych zdolnościach w myśleniu przyczynowo-skutkowym.
Gdyby nie to, że ten zabieg jest zabroniony pomyślałbym, że zostałeś poddany lobotomii.
Pomoc w rozgrywce to jedno, a nieustanne odpowiadanie na najprostsze pytania to drugie.
Wystarczy, że prowadzimy w grze Dominiczka.
Czy tobie też trzeba założyć oddzielny temat?
Skoro nie radzisz sobie z tak prostymi rzeczami to co będzie dalej?
No, chyba że oddałeś konto najmłodszemu bratu i to z nim teraz tu rozmawiamy.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Gdzie jest ten cały Lance? W podstawce był koło mostku prowadzącego do obozu bandytów, a gdzie jest teraz? Dodam, że jestem już po Jarkendarze także całą lokacje mam przeszukaną a nigdzie go nie znalazłem.
Odpowiedz
Jak otworzyć te pieprzone drzwi, które uniemożliwiają mi wejście do posiadłości strażników umarłych? Strzelałem, uderzałem, szukałem przycisków, próbowałem je potraktować czarami, którymi zabiłem golema, nic nie pomogło.
Odpowiedz
Albo kołowrót po prawej w krzakach, albo drabiny po lewej i do góry - nie pamiętam już.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Żeby wejść do posiadłości strażników umarłych, to trzeba się wspiąć na dach tej świątyni i użyć przełącznika. Koło świątyni jest gdzieś drabina i potem kolejne. Wychodzisz na skały, a po nich przeskakujesz na dach budynku. Na środku jest przełącznik.
Odpowiedz
Może mi ktoś pomóc i powiedzieć ile było sztuk mieczy paladyna do oddania Martinowi? Zapomniałem mu oddać a kasa na szczaw królewski była mi potrzebna i sprzedałem część.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości