Zadania poboczne w DP
Dosyć dawno gadałem z nim ale o ile się nie myle 25 sztuk złota ?
Odpowiedz
Przynieś mu śledzia. A skoro jesteś Myśliwym to już powinieneś go mieć...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
(17.01.2017, 13:01:33)darkoriat napisał(a): 2. Chodzi o tego z wolnej kopalni ?
Chodzi o pierwszego gadającego orka, z jakim miałeś przyjemność się spotkać w G1...
(17.01.2017, 13:01:33)darkoriat napisał(a): 3. Rozdział 1 , myśliwy
Jaki jest ostatni wpis?
Odpowiedz
zadanie dostałem Topór Bromira tyle że kilkanaście godzin wcześniej ursula zgineła przez jakieś potwory . jak teraz ruszyć to zadanie topora nie miała przy sobie
Odpowiedz
(17.01.2017, 15:04:29)grekoimper napisał(a): zadanie dostałem Topór Bromira tyle że kilkanaście godzin wcześniej ursula zgineła przez jakieś potwory . jak teraz ruszyć to zadanie topora nie miała przy sobie

No teraz to zadania nie wykonasz :>
           "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
                                                                                    ~ Opos
Odpowiedz
jestem w dp 2r tam gdzie otwiera się ornamentem mogiłę. w srodku pozabijałem skarb ze skrzyni która wisi wziąłem , ale jeszzcze są tam 3 pochodnie które można przekręcić kamień i świeczkę . i nie wiem o co w tym chodzi i ponoć mag z obozu myśliwych mówił że ma tam być miecz ale to raczej nie ten ze skrzyni co spada
proszę o wyjaśnienie i nakierowanie o co tam chodzi
Odpowiedz
Musisz użyć wszystkich przełączników wtedy otworzy ci się ukryta komnata tam wciskając odpowiednie dźwignie zdobędziesz ten miecz.
Odpowiedz
Jak zaczyna się tunel prowadzący do wież, po prawej jest kapliczka innosa, a jeszcze dalej na prawo jest taka chata z drzwiami, do których jest potrzebny klucz. Nie dane mi było tam wejść, chociaż już kończę 4R. Czy to jakieś zadanie z 1R tam prowadziło czy jeszcze mam szansę się tam dostać?
Odpowiedz
Mroczny Wojownik nigdy nie dostanie się do tej chatki.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Czy zadanie Ogień w kuźni jest wykonalne w pierwszym rozdziale?
Odpowiedz
Jest wykonalne.
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Skoro tak - jakaś podpowiedź? Rozmawiałem z całą ekipą Barsa, prawdopodobnie ze wszystkimi z Myśliwych oraz Zwiadowców. Potrzebna wizyta w Khorinis?
Odpowiedz
Zacznijmy od tego, że aby wykonać to zadanie musisz należeć do jakiejś gildii, wcześniej się nie da.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Mam pytanie: czy jeżeli gram Myśliwym, to czy misję "Dostawcy Hipolita" mogę zrobić tylko w R3? Jestem w R4 i zaglądając do Hipolita po miecz dał mi tę misję. Z pierwszym dostawcą nie ma problemu, ale
jest w GD i zaraz wyruszamy na orków, a nie ma on opcji dialogowej o dostawach.
Czy ewentualnie można zapytać go o dostawy w R5?
Nie znam fabuły i nie wiem czy
przeżyje czy może czasem nie ucieknie sobie do
i nie wróci do DP. :)
Odpowiedz
Niestety, jeśli jesteś już w GD to tego zadania nie ukończysz. Tam Irwin ma ważniejsze sprawy i już go o handel z Hipolitem nie można zapytać.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości