A ja bym wolał, żeby ta liczba liter wykorzystana w tym elaboracie została użyta do napisania kilkunastu postów dotyczących naszej twórczości.
Aktywność na forum, dyskusja, wymiana poglądów na temat tego co robimy to WALUTA, CENA jaką gracz powinien zapłacić za nasza pracę.
Obecnie już nic nie robi się za darmo.
Gdyby mody były płatne i mielibyśmy z tego wymierną korzyść to kwestia czy ktoś o tym pisze, dobrze czy źle, nie miałaby żadnego znaczenia.
Gdyby pobranie Przeznaczenia w dotychczasowych wersjach kosztował tylko 20 zl to już teraz byłoby to grubo ponad 150 000 złotych.
Gracz by zapłacił jak za towar i niczego byśmy od niego nie oczekiwali.
Ponadto ty jak widzę albo nic nie czytasz poza tym co sam napiszesz, albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Przekręcasz fakty dotyczące dystrybucji Przeznaczenia i Epilogu i mieszasz w głowach niezorientowanym.
Co do gimbazy - to stan umysłu a nie klasa w szkole.
Co do introwertyka - jesteś psychologiem z wykształcenia i pracujesz w zawodzie?
Nie szafuj określeniami, których nie rozumiesz w przełożeniu cech psychologicznych na procesy w stosunkach społecznych.
O Konsumentach napisałem - powinni zapłacić choć dobrym słowem.
Natomiast Członkowie Community to ludzie wspierający modding dyskusjami, ocenami, pomysłami i moralnym wsparciem.
Ty mi na członka Community Gothic Destiny Team nie wyglądasz, więc po prostu daruj sobie na przyszłość takie rozwlekłe i nic nie wnoszące do tematu wywody oparte na fałszywych przesłankach i braku rozeznania w faktach.
(29.04.2017, 23:20:17)BELLZARR napisał(a): Treść usunąłem. Mogłem się nie odzywać...
Przepraszam.
Dajcie mi ostrzeżenie albo zablokujcie mi konto, nie za bardzo będzie mi już potrzebne.
Człowiek Mimoza usunął swoje przemyślenia, ponieważ ktoś ośmielił się mieć inne zdanie niż on.
Brutalny Memorius po raz kolejny zniszczył czyjś delikatny Inner Sanctum.
Przepraszam...
No oczywiście konto usunę, bo jeszcze Koledze przyjdzie chęć znów coś napisać,a potem usunąć , po raz kolejny naruszając logiczną integralność forum.