Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
Memorius napisał(a):niejaki Osas próbował czytać z IP proxy i już wyrzucony

Takie pytanie techniczne, bo się nie znam. Czym jest to IP proxy, że to takie wielkie zło na tym forum i nie można siię poprzez to cos logować? Pony
Odpowiedz
Tak i wyrok jest wykonywany natychmiast.
No chyba, że zawodnik używa mini proxy Opera i wyrazi skruchę publicznie, czyli ogłosi samokrytykę swojego nikczemnego postępowania.
Jedna kurwa netowa z drugą chowa się za proxy i nickiem Tomcio 7563937  na forum ,a na fejsiku robi sobie selfie z adresem w samych majtkach albo i bez.
Dla takich degeneratów nie ma miejsca wśród Braci Kamratów.
Tak, a nawet taq!
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Jastrząb potwierdził, że MacDun prowadzi teraz fp Gothic Polska. To totalny upadek. I fp i community Gothic. A dlaczego? Na tM wiedzą najlepiej.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Czy ktokolwiek ma jeszcze jakieś wątpliwości?
Bo ja nie mam Facepalm

Odpowiedz
Naprawdę nie rozumiem co kierowało osobą, która mu ten dostęp dała  Facepalm
           "Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
                                                                                    ~ Opos
Odpowiedz
Z drugiej strony wy, Fanboje Gothic udowadniacie swoją codzienną postawą, że nie zasługujecie na innego szefa Gothic Polska, Przewodniej Siły Narodu Gothic.
Jaki Lud taki Prezes.
Być może to taka sprawiedliwość dziejowa.

Odpowiedz
Ja to w sumie wyjebane mam, czy jeden z drugim, na czele z MacDunem, nie zagrali w Przeznaczenie, Epilog i nie zagrają w Przebudzenie tylko dlatego, że modyfikacje stworzyło DT.
Współczuć zasłużonej stronie o tematyce Gothic... A może ja czegoś nie rozumiem? Może to celowy zabieg marketingowy?

Odpowiedz
(15.09.2017, 20:49:49)Memorius napisał(a): Wyniki odwiedzania fejsbuczka wskazują, że prawie nikt tam nie przychodzi i  sumie dobrze.
Najwyższy czas żeby to ingiwilujące ludzi narzędzie szpiegowskie upadło.
Cieszy się zresztą coraz mniejszym zainteresowaniem ogólnym. Ludzie odchodzą od tego zidiocenia umysłowego, poza oczywiście miłośnikami selfie i zdjęć wnucząt. :/ *gu*

Kiedyś fb był popularniejszy, bo bardziej skupiał się na interakcji ze znajomymi i oglądało się ich posty. To było nawet spoko, pod warunkiem, że ktoś świata poza tym nie widział. Teraz posty znajomych toną wśród postów sponsorowanych i fanpejdży, które nie wiadomo skąd się wzięły na naszym wallu... Niegdyś wystarczyło kilka obrotów kółkiem od myszy aby zobaczyć całą aktywność z ostatniego dnia, i w większości była to aktywność znajomych a teraz jest po prostu morze gówna...

Ludzie odchodzą od fb, bo do takiej interakcji ze znajomymi służy teraz snapchat. :>
Odpowiedz
Żegnaj SB. Smutny :/
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Odpowiedz
Coś tam słyszałem, że kuczaja 'zaatakował'. Zaczęła się szkoła i teraz pewnie nie ma co robić... Widziałem też na BG cytaty wypowiedzi tych randomków. 'Oni chcą' coś mieć w grze...
Pewnie się im należy włeb Fuck Do tego, nie znając szczegółów, zabierają głos na tematy modyfikacji spolszczanych myląc teamy i twórców.
Ja już mówiłem - wali mnie, że komuś nie podoba się 'ktoś' i z tego powodu nie będzie grał w jego produkcje, i do tego będzie go hejtował. To forum jest otwarte dla graczy i normalnych rozmów o Gothic i jego modyfikacjach. Pilnujemy tego i mamy spokój - mamy posprzątane we własnym pokoiku.

Odpowiedz
Z niesmakiem obserwuję ostatnio nasilające się, żenujące zjawisko przesiadywania na forum pewnych zawodników i zaczytywania się cudzymi wrażeniami i opiniami z rozgrywania naszych modów.
Nie umiecie sami zagrać i wyrazić własne opinie?
To taki rodzaj działania jak podgądanie pieprzących się sąsiadów, zamiast zabrania się za siedzącego w waszym pokoiku waszego chłopaka/ dziewczynę (niepotrzebne skreślić) .
To taki rodzaj impotencji w działaniu, ostatnio rozprzestrzeniającej się w zastraszającym tempie. blee Relaks

To Forum kwalifikuje się do natychmiastowego zamknięcia, przynajmniej w jego jawnej części.

Odpowiedz
Ja osobiście czytania opinii i recenzji przed zagraniem w grę nie uważam za nic złego. :>
Odpowiedz
Tu raczej chodzi o osoby, które czytają te recenzje parę miesięcy Lol
[Obrazek: qAYZlrP.gif]
Odpowiedz
Oraz o osoby, które NIGDY w nic nie zagrały lub zakończyły swoją rozgrywkę w Przeznaczeniu po kilku godzinach, bo "było za tródne" albo "się zepsóło".

Odpowiedz
(08.11.2017, 21:18:33)Memorius napisał(a): tak, jak rzeka od której mieszkam kilkaset metrów
jest on dosyć marudny, ale do opanowania
No to masz bliżej :> 
Ja do Vistuli muszę przejechać pół Warszawy.
Przepraszam...
Varsovii  :>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 68 gości