Epilog - problemy z zadaniem
(11.10.2017, 11:39:04)Bezimienny napisał(a): przy niszczeniu posągu Beliara nie pojawił się Demon
nie bądź zdziwiony, gdy będzie fruwał sobie po porcie... wtedy lepiej wczytać
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Dzięki, sprawdzę czy nie zabłąkał się tam XD
A jeszcze jedno pytanie:
Czy jest ktoś, kto uczy skradania oraz akrobatyki? Bo jak na razie na takich nauczycieli nie trafiłem.
Odpowiedz
Skradanie masz wyuczone od samego początku, a czegoś takiego jak akrobatyka w Przeznaczeniu i dalszych częściach w ramach nauki nie ma.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Przepraszam za przejęzyczenie :)
Chodziło mi nie o skradanie, tylko o kradzież kieszonkową, którą fizycznie umiem, ale nie ma jej w zestawieniu moich umiejętności i myślałem, że ktoś musi dokształcić, żeby się pokazało :D
A akrobatyki szkoda że usunięta, bo to taka spektakularna umiejętność :)
Odpowiedz
Mam pytanko a wlasciwie kilka
- zadanie Dezerter mam w dzienniku ze Bezi ma swoj pokoj o ktory chodzi o ten w klasztorze? Pytam bo tam nie mam zadnej akcji dialogowej na ten temat a obydwie kobietki z portu odmowily przyjecia dezertera i zadanie stoi...
- w zadaniu Prawo i piesc mam ostatni zapis ze Wulfgar opracowywuje plan co dalej jak goruszyc?
- 7 wspanialych mam Ruthona, Marvina, Aidana, Titufa, Draxa i Ratforda kogo mi brakuje?
- Nowy porzadek kogo mam zwerbowac dl zadania od Arnolda?
Odpowiedz
(12.10.2017, 13:01:07)Igunia1988 napisał(a): obydwie kobietki z portu odmowily przyjecia dezertera i zadanie stoi...
tylko dwie odwiedziłaś? poszukaj  - jest ich więcej

Cytat:7 wspanialych mam Ruthona, Marvina, Aidana, Titufa, Draxa i Ratforda kogo mi brakuje?
zadanie 'Dzika banda' zrobione, tak? więc teraz możesz szukać jednego z ocalałych...

Odpowiedz
Cytat:zadanie Dezerter mam w dzienniku ze Bezi ma swoj pokoj o ktory chodzi o ten w klasztorze?

nie, to pokój klucz do którego wymusiliśmy od pewnego paskudnego typa w porcie

Cytat:w zadaniu Prawo i piesc mam ostatni zapis ze Wulfgar opracowywuje plan co dalej jak goruszyc?

jest tu zastosowany warunek wielokrotnie zależny - bardzo trudno powiedzieć jakie przesłanki muszą być spełnione by dalej zagadał, jak się nie wie, co zostało już zrobione w innych zadaniach

Cytat:7 wspanialych mam Ruthona, Marvina, Aidana, Titufa, Draxa i Ratforda kogo mi brakuje?

człowieka z blizną

Cytat:Nowy porzadek kogo mam zwerbowac dl zadania od Arnolda?

stosownych ziomali znajdziesz na farmie Onara

Odpowiedz
Memoriys ale ktorego typa.....
Odpowiedz
burdel-domusa

Odpowiedz
chodzi konkretnie znaczy o ^0^ Cycki

Odpowiedz
Ale od ktorego typa?
Odpowiedz
wiesz kto prowadzi interes w czerwonej latarni?

Odpowiedz
Juz mam powiedzcie prosze co z zadaniem bunt slabych ostrzeglam wszystkich ktorych mialam kto tym szpiegiem w porcie?
Odpowiedz
(12.10.2017, 14:19:06)Igunia1988 napisał(a): Juz mam powiedzcie prosze co z zadaniem bunt slabych ostrzeglam wszystkich ktorych mialam kto tym szpiegiem w porcie?
Z tego co zrozumiałem z tego bełkotu, chcesz się dowiedzieć kto jest szpiegiem w porcie. Opcję na rozwiązanie twego problemu są dwie:

-Łazisz po mieście i gadasz ze wszystkimi 

-Zabierasz się za inne questy, gdyż istnieje opcja, że czegoś jeszcze nie zrobiłeś, więc akcja ze szpiegiem nie może pójść dalej.
Hail the apocalypse...
Odpowiedz
Odnoszę wrażenie, że bardzo słabo u ciebie  ze skupieniem uwagi na dialogach i ich treści , także tej bardziej zawoalowanej.
Przecież Korwin wyraźnie naprowadza na ślad osoby, która nie pracuje a ma za co pić.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 77 gości