Gor
Wydaje mi się, że Wzmocniony z płytek pełzacza, innych questów potem z pancerzem nie przypominam sobie. Biegałem do niego co rozdział na początku i pod koniec rozdziałów też robiłem "czyszczenie dziennika" i oblatywałem npctów, bo myślałem, że może coś przegapiłem. Wszystkie opcje rozmów z nim jakie miałem możliwe również wyklikane.
Odpowiedz
To "Pożegnanie z Gorem" przepadło.
Nie pytaj dlaczego, bo nie udzielamy tej informacji.
Maybe next time....
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Już znalazłem co przeoczyłem - pewnie chodzi o zadanie "I znowu pancerz dla Gora". Nie mam pojęcia w sumie czemu go nie dostałem, bo akurat z nim szczególnie uważałem, by mieć wszystko na bieżąco. Mam save z R4, zobaczę czy uda się wziąć tego questa.
Odpowiedz
To może się udać bo o ten rozdział chodzi...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Quest otrzymany oczywiście :D No nic, trudno, za bardzo ciągnie na Irdorath już, żeby R5 powtarzać, zakończenie wątku Gora będzie trzeba u Majesa obejrzeć w takim razie i w następnym podejściu do Przeznaczenia wdrożyć u siebie.
Odpowiedz
Witam wzystkich zgromadzonych,

chciałbym zapytać jaki następny pancerz po skórzanej zbroji moge mu zaserwować? Aktualnie wyczyściłem ok. 88% Khorinis i wchodzę do DP na 13lvlu. Gdzie mógłbym zdobyć jakieś zacne cacuszko ?
Odpowiedz
O ile się nie mylę, to następny pancerz dla Gora jaki można mu dać jest dostępny dopiero w drugim rozdziale. W sensie cały quest na kolejną zbroję dla niego jest po prostu od drugiego rozdziału.
Odpowiedz
Dzięki wielkie, wiec na grupę wagrow w R1 idę ze zwojami :D
Odpowiedz
Gdzie jest miecz demonów dla Gora? Przeszukałem już chyba wszystkich kupców z bronią w mieście i na farmie Onara i nie znalazłem.
Odpowiedz
Można znaleźć...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Gor chce ode mnie ubranie obywatela.
Obrabiam wiadomo jaki magazynek ( jest tam też skórzany pancerz ),  wracam do niego i mam opcję dialogową o oddaniu zwykłego ubrania i od razu oddania skórzanego pancerza. Mogę mu  go dać, czy czekać jak będzie odpowiedni dialog?? Ktoś ma jakieś doświadczenia, bo nie pamiętam tego??
Odpowiedz
Najpierw oddajesz zwykle ubranie a pozniej skorzany pancerz
Bolt Thrower
Odpowiedz
Witam serdecznie.

Na wstępie nadmienię iż przejrzałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie.
Od kilku dni gram sobie w modyfikację i mój problem pojawił się po którejś z kolei eskapadzie z Gorem.
Jak zwykle zakończywszy co miałem zakończyć rozpocząłem rozmowę z powyższym osobnikiem i odesłałem go na spoczynek.
Dowiedziałem się że udaje się do Khorinis, (czyt. ławka obok Vatrasa), myślę sobie fajnie. Kończywszy rozmowę co ujrzałem?

JEB!! wyparował, po skończonym dialogu wybuchł mi z oczu. Zapadł się pod ziemię i tyle go widzieli.

Przemierzyłem (CAŁĄ) wyspę (pod postacią Zębacza co znacznie ułatwiło mi eksplorację) i nigdzie go nie ma (powtarzam NIGDZIE).

Stąd moje pytanie, jest cień szansy że pojawi się po rozpoczęciu drugie rozdziału czy pozostaje mi rozpoczynać przygodę od nowa?
Odpowiedz
Dziwne. Będziesz musiał go przyzwac kodem jeśli faktycznie zniknął a najlepiej to trzeba bylo wczytać grę. Chyba że grasz na pewniaka 3 godziny z biegu bez zapisu Lol
Odpowiedz
Niestety, taki błą czasem się u niektórych pojawia. Generalnie wynika to z tego, że Gor nie jest nieśmiertelny. Jueśli odeślemy goz punktu gdzie po drodze może go coś zainteresować, a jest za słaby by to pokonac to ginie, a ciało znika.
Polecam wczytać jakiś zapis przed jego odesłaniem.
Ogólnie nie polecam opcji - "spadaj Gor, nie jesteś mi już potrzebny" raczej należy go po prostu doprowadzić w pobliże miejsca gdzie mamy go zamiar zostawić.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości