Liczba postów:36
Wydaje mi się, że Wzmocniony z płytek pełzacza, innych questów potem z pancerzem nie przypominam sobie. Biegałem do niego co rozdział na początku i pod koniec rozdziałów też robiłem "czyszczenie dziennika" i oblatywałem npctów, bo myślałem, że może coś przegapiłem. Wszystkie opcje rozmów z nim jakie miałem możliwe również wyklikane.
Liczba postów:11.250
To "Pożegnanie z Gorem" przepadło.
Nie pytaj dlaczego, bo nie udzielamy tej informacji.
Maybe next time....
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Już znalazłem co przeoczyłem - pewnie chodzi o zadanie "I znowu pancerz dla Gora". Nie mam pojęcia w sumie czemu go nie dostałem, bo akurat z nim szczególnie uważałem, by mieć wszystko na bieżąco. Mam save z R4, zobaczę czy uda się wziąć tego questa.
Liczba postów:2.969
To może się udać bo o ten rozdział chodzi...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Quest otrzymany oczywiście :D No nic, trudno, za bardzo ciągnie na Irdorath już, żeby R5 powtarzać, zakończenie wątku Gora będzie trzeba u Majesa obejrzeć w takim razie i w następnym podejściu do Przeznaczenia wdrożyć u siebie.
Liczba postów:16
Witam wzystkich zgromadzonych,
chciałbym zapytać jaki następny pancerz po skórzanej zbroji moge mu zaserwować? Aktualnie wyczyściłem ok. 88% Khorinis i wchodzę do DP na 13lvlu. Gdzie mógłbym zdobyć jakieś zacne cacuszko ?
Liczba postów:1.159
O ile się nie mylę, to następny pancerz dla Gora jaki można mu dać jest dostępny dopiero w drugim rozdziale. W sensie cały quest na kolejną zbroję dla niego jest po prostu od drugiego rozdziału.
Liczba postów:16
Dzięki wielkie, wiec na grupę wagrow w R1 idę ze zwojami :D
Liczba postów:6
Gdzie jest miecz demonów dla Gora? Przeszukałem już chyba wszystkich kupców z bronią w mieście i na farmie Onara i nie znalazłem.
Liczba postów:2.969
Można znaleźć...
... u Gor Boby, ma go też w R3 Sara ( gdy jej nie wydamy).
No i można go zdobyć od Czarnych Paladynów z wież.
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:1.325
24.07.2018, 20:33:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2018, 20:42:03 przez Erwin.)
Gor chce ode mnie ubranie obywatela.
Obrabiam wiadomo jaki magazynek ( jest tam też skórzany pancerz ), wracam do niego i mam opcję dialogową o oddaniu zwykłego ubrania i od razu oddania skórzanego pancerza. Mogę mu go dać, czy czekać jak będzie odpowiedni dialog?? Ktoś ma jakieś doświadczenia, bo nie pamiętam tego??
Liczba postów:111
Najpierw oddajesz zwykle ubranie a pozniej skorzany pancerz
Bolt Thrower
Liczba postów:7
Witam serdecznie.
Na wstępie nadmienię iż przejrzałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie.
Od kilku dni gram sobie w modyfikację i mój problem pojawił się po którejś z kolei eskapadzie z Gorem.
Jak zwykle zakończywszy co miałem zakończyć rozpocząłem rozmowę z powyższym osobnikiem i odesłałem go na spoczynek.
Dowiedziałem się że udaje się do Khorinis, (czyt. ławka obok Vatrasa), myślę sobie fajnie. Kończywszy rozmowę co ujrzałem?
JEB!! wyparował, po skończonym dialogu wybuchł mi z oczu. Zapadł się pod ziemię i tyle go widzieli.
Przemierzyłem (CAŁĄ) wyspę (pod postacią Zębacza co znacznie ułatwiło mi eksplorację) i nigdzie go nie ma (powtarzam NIGDZIE).
Stąd moje pytanie, jest cień szansy że pojawi się po rozpoczęciu drugie rozdziału czy pozostaje mi rozpoczynać przygodę od nowa?
Liczba postów:11.250
Niestety, taki błą czasem się u niektórych pojawia. Generalnie wynika to z tego, że Gor nie jest nieśmiertelny. Jueśli odeślemy goz punktu gdzie po drodze może go coś zainteresować, a jest za słaby by to pokonac to ginie, a ciało znika.
Polecam wczytać jakiś zapis przed jego odesłaniem.
Ogólnie nie polecam opcji - "spadaj Gor, nie jesteś mi już potrzebny" raczej należy go po prostu doprowadzić w pobliże miejsca gdzie mamy go zamiar zostawić.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"