Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
Nie, i nie zamierzam tego ukrywać. Można powiedzieć, że nie jestem graczem kompletnym jeśli chodzi o sagę Destiny, niestety nie podołałem przy końcówce KZ kiedy to miałem problem z odnalezieniem ostatniego oddziału Jarkendarczyków, który prawdopodobnie zniknął, a nie miałem niestety na tyle silnej woli aby ten fragment gry od nowa powtarzać.
Odpowiedz
Nie wiem czy jesteś chory na coś człowieku czy coś, ale nic Ci nie usuwałem.
Odpowiedz
Pewnie to któryś admin związany ze spolszczeniem nie chciał takiej reklamy :)
Odpowiedz
(01.09.2018, 20:59:26)Simon napisał(a): Nie wiem czy jesteś chory na coś człowieku czy coś, ale nic Ci nie usuwałem.
W takim razie sorry, musiał być to ktoś inny. Przez pewien czas jej nie było, później została przywrócona.
Odpowiedz
Widzę,ze zarejestrował się Doc i może w końcu tym razem coś z tego realnie wyniknie. Relaks
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Zgadnijcie kto wrócił i może robić dla teamu animacje i modele?

Pozdrawiam starych kumpli z jednej kolonii. Titufa, Tala i oczywiście, ojca założyciela Memoriusa. AVE
Powiedzmy sobie szczerze. Przyszedłeś tu tylko po to żeby móc pocałować Gomeza w d*pę. 

Za Gomeza! 
Odpowiedz
To, że wróciłeś to bardzo dobrze. Zobaczymy co z tego wyniknie dla Teamu Doc :>

Odpowiedz
Jest słaby i wiele zapomniał ale żyje, powrócił!    popcorn

Tak, mamy wielkie nadzieje, że połączycie ponownie siły i wydacie jakieś dzieło.
Bolt Thrower
Odpowiedz
Wyniknie tyle, ile zechcesz. Jestem na przymusowym urlopie, uczę jedną koleżankę 3d i animacji i tak jakoś zateskniłem za GOTHIC, a jak gothic to global (przeznaczenie wreszcie) a czym byłby mod bez zacnego teamu? Ogrywam moda i tworzę jakieś modele. Chętnie nadam temu jakiś kierunek
Powiedzmy sobie szczerze. Przyszedłeś tu tylko po to żeby móc pocałować Gomeza w d*pę. 

Za Gomeza! 
Odpowiedz
Z braku czasu i ludzi pewne projekty odwołaliśmy - przede wszystkim część piątą Imperium Popiołów (Przeznaczenie).
To czy zrobimy coś jeszcze zależy od wielu czynników, tym bardziej że wróciłem do innych, starych spraw w necie i z trudem nadrabiam kilkuletnie zaległości.

Odpowiedz
Jeśli cokolwiek miałoby się ruszyć, to byłbym za projektem Klasztor2. Pracy nie byłoby wiele, bo modyfikację widziałbym tak na 15h. Należałoby wybrać tylko zen(zeny) i urządzić autorskimi pomysłami lub gotowymi. Tu widziałbym Doktora, który koniecznie musi ograć '1'. Prace scenariuszowe mogą poczekać. Pytanie jeszcze do Doka - składanie tego wszystkiego do kupy i robienie grywalnym jest w twojej mocy? Choć myślę, że Michał pomógłby...
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Skomplikowane skrypty chyba nie. Dużo zapomniałem i powoli sobie odświeżam. Z modelami, lvl des czy animacjami nie ma takich problemów, ale no. Jeszcze zobaczę, zacznę intensywne ogarnianie. W projekcie uczestniczyć chcę na 100% a jeszcze dzisiaj zagram w klasztor.

Za Gomeza! 
Odpowiedz
Serce rośnie czytając takie posty. :>
A na jakiejkolwiek wspomnienie o szansie na stworzenie Imperium Popiołów to rośnie jeszcze bardziej. :> Nawet jeżeli to szansa niewielka i bardzo mglista, ale jednak humorek się poprawia. OK

Oczywiście witam Doca. Nie znamy się, bo nie jestem ze "starej gwardii" ale widzę, że jesteś postacią o sporym znaczeniu dla DT. :>
Odpowiedz
Bądź pozdrowiony. Jestem tylko wiernym sługą mego Pana Gomeza. Sięgam tam gdzie jego wola. Jestem gotowy do nowych zadań.

Za Gomeza! 
Odpowiedz
Jeśli szansa na cokolwiek rośnie, to na Klasztor 2. W tej materii jesteśmy w stanie wykorzystać zdolności Doca w największym stopniu. Dyskusja w dziale roboczym już się rozpoczęła, ale na jej efekty przyjdzie jeszcze poczekać.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 66 gości