Liczba postów:31
Bardzo dziękuje. Okazało się, że Claymore Brandenburga chyba wpadł pod tekstury (kolesia zdjąłem gdy biegł przy kancie korytarza i może tam to zleciało) i gdy sobie go przywołałem, to od razu miałem opcję rozmowy z Cavalornem.
Liczba postów:26
Zadanie droga mroku. Starzec chce abym pozbyl sie magow ze slonecznego kregu. Mam ich sam po prostu zabic (nie maja zadnej opcji dialogowej) czy to jakies zadanie e ktos mi w tym pomaga? Czy z tymi magami trzeba gadac czy ich zabic ot tak?
Liczba postów:18
Siemka, Arnold mi zlecił zadanie abym znalazł wojowników, problem taki ze nie mam z Cordem dialogu o tym. Do tego głód a porcie mam 50 chleba i 30 mies i też nic. Nie da się oddać Eddzie tego. Do jasnej cholery, rozmawiałem z Urielem i powiedział że zabijając sedzine w mieście będzie bez ruch prawa czy jakoś tak, zabiłem ja i co dalej? Brak z nim dialogu również. Pozdrawiam
Liczba postów:2.973
stracone złudzenia chyba trzeba wykonać
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Gdzie te zadanie mogę dostać? A z Cordem jak to rozegrać i co z Eddą?
Liczba postów:11.250
(02.11.2018, 19:50:06)madaza napisał(a): głód a porcie mam 50 chleba i 30 mies i też nic. Nie da się oddać Eddzie tego.
rozumiem , że mięso jest surowe?
oddanie nie jest niczym dodatkowo uwarunkowane , to proste "podaj przynieś"
(02.11.2018, 19:50:06)madaza napisał(a): Siemka, Arnold mi zlecił zadanie abym znalazł wojowników, problem taki ze nie mam z Cordem dialogu o tym.
dialog pojawi się , gdy zostanie rozwiązana sprawa z Aldmirem
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
A to ma być surowe mięso? Nigdzie to nie jest napisane.
I jak zacząć wątek Aldmira?
Liczba postów:11.250
Wiesz, mnie się wydaje, że skoro istnieje item "surowe mięso" to logiczne jest próbujemy oddać surowe.
Jeśli się to nie udaje to można je wtedy usmażyć i spróbować oddać ponownie.
Nigdy nie robimy tego w odwrotnej kolejności, bo z mięsa smażonego zrobić surowego się już nie da.
Myślę, że ten wywód logiczny dał ci nieco do myślenia nad ogólnymi zasadami gameplay'a.
(02.11.2018, 20:44:23)madaza napisał(a): I jak zacząć wątek Aldmira?
dam ci taką radę - najlepiej z nim po prostu porozmawiać
oraz druga rada - nie da się w Epilogu zrobić jednego zadania bez ukończenia lub rozpoczęcia innego
tzw "czyszczenie dziennika" nigdy nie doprowadzi cię do celu
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Sek w tym, że nie mam z nim jakiekolwiek opcji dialogowej. Zostały mi raptem parę qestow na ten moment, a chciałbym lecieć pokolei. Dzięki za radę co do mięsa!
Mam trzy pytania i oststnie zgaduje już mam nadzieję. Jak dalej pociągnąć wątek zły porucznik? Ostatni wpis że sprawę załatwię oficjalnie, szczury z kanałów oddałem amulet i tam się kończy, dlaczego Faretti nie ma czarnej runy na sprzedaż, na poprzednim Save miał.
(02.11.2018, 21:08:40)madaza napisał(a): Ostatni wpis że sprawę załatwię oficjalnie
poszukaj w GM jakiegoś Mrocznego i zamelduj mu
Dobra, czarna runa odpada, ale za cholere nie wiem jak zrobić ten wątek z Aldmirem
masz wyżej co robić dalej