Liczba postów:2.972
(20.11.2018, 12:07:08)Klimek napisał(a): O tej specakcji albo nie pamiętam albo nawet nie wiem. A co prowadzi do jej uruchomienia?
Usmaż sobie 30 szt mięsa i zakręć się koło braciszka Tucka. A to głodomór jest i pewnie będzie chciał jeszcze...
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Liczba postów:11.250
(20.11.2018, 12:07:08)Klimek napisał(a): Czy wam też się wydaje, że Olgierd wkłada przesadnie za dużo pasji w kwestię uwolnienia Tengacha?
oczywiście, że nie - to chyba jasne, że ruszyło go sumienie
ponadto Olgierd ma już taki porywczy charakter, co było wzmiankowane w Przeznaczeniu
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Nie. Nie ma za wiele zadań z wyborem opcji. Tu należy się skupić.
Liczba postów:637
Nie wiem czy to o to chodzi, ale była jedna misja w której zwyczajnie dziwnym wydawało mi się, że Bezi miał w ogóle wybór. Wybór, który w sumie przekreślał jakby sens wszystkich działań, które do niego doprowadziły z tego co pamiętam(a grałem już chwilę temu). Nie było tam natychmiastowych skutków poza rodzajem nagrody chyba, więc wydaje mi się, że każdy wybrał drogę bardziej... dobrą? No właśnie, tylko pytanie czy to naprawdę było dobre dla postaci o której losach zdecydowaliśmy?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
Nie mówisz o szczegółach, ale twój opis chyba nawet pasuje do tego kluczowego momentu.
To teraz ze szczegółami, skoro mogę myśleć poprawnie.
Było zadanie z uwolnieniem niewolnika szefa obozu na górze(wybaczcie, nie pamiętam imion ani nazw dokładnie, chodzi o byłe obozowisko Wolframa), gdzie mieliśmy na końcu wybór decydujący o jego losach.
Liczba postów:11.250
Co masz na myśli?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
zaliczyłeś test! Dostałeś bonus do many i sporo exp.
O paaaanie!
Gratuluję! Pełne zwycięstwo jak widzę: drugie zakończenie(wiesz w końcu co je triggerowało?), rozwiązana najtrudniejsza zagadka i znalezione wszystkie listy gończe! Sypnę Ci tyloma PR ile tylko mogę!
PS. Nie uczyles sie alchemii? :O