Liczba postów:11.250
Nie wiedziałem że jesteś aż takim podlizuchem. Wlazłeś w dupę wszystkim, którzy istnieją w jakiś sposób na rynku.
Mistrz
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
Liczba postów:174
A dziękuję. Zawsze uważałem, że moją specjalną umiejętnością jest wciskanie się w różne ciasne miejsca
Liczba postów:780
W tym zacnym gronie, które wymieniłeś Simen, brakuje tylko Zertina i byłby komplet.
Rozumiem, że Twoim zdaniem teamy, które wymieniłem to padaka jak Zertin? Żartujesz sobie ze mnie w tym momencie czy Ty tak całkiem na poważnie?
Liczba postów:2.974
Odniosę się tylko do tego pkt, bo przynajmniej jest w tej kwestii z kim dyskutować...
(25.01.2019, 22:18:16)Simon napisał(a): Mam Ci wskazać, kto zrobił dla polskiego moddingu więcej niż Ty? Okej, proszę:
(25.01.2019, 22:18:16)Simon napisał(a): 6) Na sam koniec moi
To bardzo ryzykowne stwierdzenie, chyba że żartobliwe. Zebrania modyfikacji w jednym miejscu (archiwizacja) nie porównywałbym do tworzenia takich projektów od podstaw.
Recenzje oczywiście bardzo ładne, ale nie znalazły się tam wszystkie nasze modyfikacje. Ja wiem, że nie odpowiada ci ich klimat i świat... Z tego co pamiętam - nie ukończyłeś Przeznaczenia na YT. Wiem też, że ten rynek rządzi się swoimi prawami...
No i może cię zaskoczę, ale twoja seria recenzji, choć z imponującymi wyświetleniami, wcale nie ma większego zasięgu niż nasze modyfikacje. Musisz jeszcze dograć z jeden odcinek, by się zrównać z nimi popularnością.
Ilość wyświetleń na YT czy mod na dysku?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Oczywiście, że żartobliwe. Bardziej w tej części swojej wypowiedzi odnoszę się do Waszego wielkiego wodza. Podobny poziom arogancji A ja bym porównał, a wiesz dlaczego? Szybka analogia do świata nauki. Są osoby, które pełnią funkcję propagatorów nauki (Bill Nye) i są osoby faktycznie się nią zajmujące (Tyson). Taki Bill Nye zaraża umysły pasją do nauki i zachęca do rozwijania się w tym kierunku i podobnie ja prezentuje różne mody, opowiadam co jest złego i co dobrego. Dzięki wyświetleniom ludzie dowiadują się o modach, grają w nie, a może zdecydują się na stworzenie własnego. Oczywiście można tu rzucić argumentem, że gdyby nie Wy to by nie było moda, ale to błędne koło, bo tak naprawdę, ja z kolei mogę powiedzieć, że gdyby ktoś nie reklamował Waszych modów (Majes choćby), to też nikt by w nie zagrał. A jak za parę lat mod okaże się stracony to nagle jakiś "archiwista" wyskoczy z instalką Co do samej antologii to nie powiedziałbym, że mi jakoś specjalnie nie podeszła. Chciałem skończyć streamować Przeznaczenie, jak już zdobędę więcej widzów i wyświetleń i faktycznie "Rolnik Challenge" zapewnił te wyświetlenia, ale zaginięcie mikrofonu w akcji znacząco mi te plany zrujnowało :C Pewnie kiedyś ogram i zrobię recenzję, ale w ramach szacunku, każdy z tych modów będzie miał osobną recenzję, a nie w Przeglądzie Modów.
(28.01.2019, 18:04:59)Simon napisał(a): Podobny poziom arogancji
nie przeginaj
na to, by pozwolić sobie na arogancję, trzeba sobie zasłużyć
ja zasłużyłem
Liczba postów:780
(28.01.2019, 11:45:05)Simon napisał(a): Żartujesz sobie ze mnie w tym momencie czy Ty tak całkiem na poważnie?
Odpowiadam w ten sam sposób co ty.
(28.01.2019, 18:04:59)Simon napisał(a): ja z kolei mogę powiedzieć, że gdyby ktoś nie reklamował Waszych modów (Majes choćby), to też nikt by w nie zagrał.
Majes nagrał serię jako członek naszego teamu. Taka była naturalna kolej rzeczy, bo trudno mieć w ekipie osobę działającą na YT i tego nie wykorzystać. A kto w efekcie 'ugrał' na tym więcej? To już inna sprawa...
(28.01.2019, 18:04:59)Simon napisał(a): A jak za parę lat mod okaże się stracony to nagle jakiś "archiwista" wyskoczy z instalką
Pod tym względem też mamy tu porządek. Nawet i za lat kilka na tym forum będzie wszystko dostępne.
(28.01.2019, 18:04:59)Simon napisał(a): bo tak naprawdę, ja z kolei mogę powiedzieć, że gdyby ktoś nie reklamował Waszych modów (Majes choćby), to też nikt by w nie zagrał.
co to, kurwa, za konfabulacje?!
w momencie, gdy Majes zaczął nagrywanie Przeznaczenia to było już kilka tysięcy pobrań
czy ty uważasz nasz team i naszą działalność za niszową?
sam jesteś niszowy
za hejt ze strony TM dziękuję
kto nie jest hejtowany w internecie ten nic nie znaczy - to generalna zasada
szkoda tyko że wyszedł w tym momencie od takiej tępej kurwy netowej jak PanPink, który jest tak ograniczony umysłowo, że nie potrafi rozegrać 45 minut prostego Prologu do Imperium Popiołów
tyle
a do Simen - powstrzymaj się tu od komentarzy, bo cię po prostu stąd wyrzucę
teraz definitywnie tyle
Czy ktoś może mi wyjaśnić co to jest BG i dlaczego to zostało rozwiązane (to pytanie w nawiązaniu do info w sb)???
To w zasadzie nie jest istotne. Ważniejsze są ewentualne wysiłki i starania ludzi, których praca i dobre chęci mogą pójść na marne.
Liczba postów:349
Jest brak jakichkolwiek informacji zarówno na innych forach jak i na FB co z BG.
Edit: Mam nadzieję, że praca metek58 i smox nad Odyseją PL nie pójdzie na marne.
Liczba postów:1.389
W kwestii Odysei PL nasz team byłby skłonny pomóc, jeśli byłaby taka konieczność i potrzeba.
Dysponujemy środkami i kontaktami, które zapewne umożliwiłyby dokończenie tego projektu w sytuacji awaryjnej.
Liczba postów:349
Jak ja odchodziłem to sytuacja była taka, że smox niestety ze względów zdrowotnych musiał zrezygnować z tłumaczenia modów i Odyseje tłumaczył sam metek58.
|