Platforma miłośników Kucy(ków) Pony
Tak wiem, doszły do nas takie informacje. Mam szczerą nadzieję, że smox jeszcze kiedyś do moddingu wróci.
Ludzie w określonym wieku mają w sobie tę siłę woli, której dzieciakom próbującym swoich sił w tworzeniu czegoś niestety brakuje.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL

"Only The Strong Survive!"

Odpowiedz
Niebawem wchodzimy z Przeznaczeniem na rynek rosyjskojęzyczny, bo prace nad wersją RU Przeznaczenia (oznaczoną 1.6) są w fazie końcowej. Tam też będzie się kierować nasza uwaga tak długo, jak długo w Rosji i sąsiednich krajach będzie zainteresowanie i tak długo jak N1kX będzie miał chęć tłumaczyć następne części Sagi.

Odpowiedz
nowe info z jutuby - fragment nowej umowy użytkowania od 22 lipca 2019

Cytat:Kto może korzystać z Usługi?
Wymagania wiekowe
Użytkownik może korzystać z Usługi, jeśli ma (a) co najmniej 16 lat; lub (b) ukończone 13 lat, a rodzic wyraził na to zgodę w aplikacji Family Link.
Dzieci w każdym wieku mogą korzystać z YouTube Kids (o ile usługa ta jest dostępna), jeśli dzieje się to za zgodą rodzica lub opiekuna prawnego.
Zgoda rodzica lub opiekuna
Jeśli Użytkownik nie ma 18 lat, musi mieć zgodę rodzica lub opiekuna prawnego na korzystanie z Usługi. Rodzic lub opiekun prawny powinien zapoznać się z tą Umową.

nareszcie Dzieci zajmą się czymś innym niż tylko zaśmiecaniem internetu ze srajfonków OK o//o

Odpowiedz
Dzisiaj N1kX zakończył wstępne prace nad tłumaczeniem i poprawkami Przeznaczenia (1.6 RU). Przyszli testerzy wszystko zweryfikują. Prace będą odbywać się na naszym Forum w części utajnionej i do tego przeznaczonej.
„Primus in orbe deos fecit timor..."

Odpowiedz
Ło pany ja zawsze jestem za Gothic. Mija 20 lat od premiery i nadal ludzie grają. Gdybym tylko się znał to bym pomógł. Chyba że potrzebujecie klepania po ramieniu żeby cokolwiek robić. Bo jest dla kogo tak czy owak
Odpowiedz
Nadeszły wakacje, nie ma w co plumkać i nagle zainteresowanie Przeznaczeniem? Super. Rosjanie będą mieć profesjonalną wersję od N1kX, a Niemcy wersję angielską z translatora! Super!

Odpowiedz
Nie trzeba się znać, wystarczy mieć chęci do nauki i "trochę" czasu.
Odpowiedz
a mnie się już nie chce :> 

tak przy okazji to z tymi testerami ze Związku Radzieckiego to wyszedł obciach straszny- aktualnie toczy się dyskusja dlaczego nie chcą się rejestrować na naszym forum - podobno to dla nich za trudne rotl:

Odpowiedz
(22.06.2019, 19:14:12)Tituf napisał(a): Niemcy wersję angielską z translatora!
nie wiemy jaka jest tego jakość, jest to aktualne badane, ale nikt z Niemców nie raczył zapytać o zgodę czy chociaż pojawić się na forum z jakimkolwiek odzewem czy info w tej sprawie

ale w sumie czego wymagać od Niemców? ich dziadkowie wywieźli z okupowanej Polski półtora milionów wagonów zagrabionego polskiego mienia, a wnuczkowie naszego moda
niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Odpowiedz
Poinformuję Cię, jeśli spróbują poprosić mnie o przesłanie plików, to jest tylko czas, w którym przybędą.
Я сообщу, если они будут пытаться попросить меня файлы для перевода, это только время, когда прибудут.
Odpowiedz
a wtedy urządzimy im drugi Grunwald włeb

Odpowiedz
(22.06.2019, 14:28:32)Tituf napisał(a): Dzisiaj N1kX zakończył wstępne prace nad tłumaczeniem i poprawkami Przeznaczenia (1.6 RU).

Ruszyły testy...

[Obrazek: YCvaRJF.jpg]   [Obrazek: MXtq6E8.jpg]

Odpowiedz
Dobrze wiedzieć, że jest grupa Rosjan (nawet tak niszowa) grających w Przeznaczenie, biorąc pod uwagę powszechny kult sreturninga na radzieckiej ziemi.
Bolt Thrower
Odpowiedz
Poziom popularności wyjdzie w  praniu, chociaż szacujemy, że i tak było kilkaset pobrań wersji PL (różnych) z obszaru bratniego ZSRR.
Interesujące będzie ilu radzieckim  zawodnikom uda się ukończyć Przeznaczenie bez nadmiernego prowadzenia za rączkę.
Tłumaczenie jest bardzo dobre i jeśli ktoś będzie miał do N1kX zastrzeżenia (a chłopak wykonał tytaniczną pracę!!!), to takiego malkontenta nazwę debilem albo ruskim trollem z Leningradu.

Testy ruszyły, nawet dwóch testerów zarejestrowało się u nas w specjalnym dziale N1kX.
Jakby co, witam na polskiej, internetowej ziemi OK

Odpowiedz
Ostatnio 'wypłynął' dosyć ciekawy pomysł na kolejny projekt. Nie będziemy oczywiście zaraz rzucać się z motyką na słońce, choć przy sprzyjających okolicznościach - kto wie. Byłby świat i pomysł też...
Główny skrypter i scenarzysta wyłączył się na jakiś czas z tematu 'Gothic', ale nadal pamiętamy o 'Imperium'. Ta modyfikacja kiedyś się ukaże, ale tak jak już wielokrotnie mówiliśmy - tylko z pomocą nowych (a może byłych?) członków Teamu.

Obserwując scenę moddingu Gothic, to chyba gasną już wszystkie światła (jeśli już nie palą się tylko świeczki).

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 146 gości