16.11.2019, 18:51:50
Tu nie bardzo pamiętam. A gdzie już znalazłeś?
„Primus in orbe deos fecit timor..."
Korzenie Zła - problem z zadaniem...
|
16.11.2019, 18:51:50
Tu nie bardzo pamiętam. A gdzie już znalazłeś?
16.11.2019, 19:06:57
Pamiętam tylko 2 miejsca 1 była w skrzyni chyba w obozie przybyszów a jedna przy kamiennym kręgu ;/
16.11.2019, 19:09:07
Nie jestem pewien, ale w świątyni jest chyba i na farmie w jakiś kufrze.
16.11.2019, 19:18:30
Chyba na farmie też wyzbierałem to zostaje świątynia ale będzie ciągle jednej brakować
16.11.2019, 19:30:49
Niestety nie pamiętam, ale możliwe, że w świątyni będą dwie tabliczki. Chyba, że jeszcze jedna jest w tym małym budynku, który otwiera się kopiąc w kominku, koło bandziorów.
17.11.2019, 10:48:20
Gdzie mogę znaleźć tego całego licza-nekromantę? Oraz jak ruszyć zadanie Niebezpieczna okolica pozostało mi 3 bandytów do ubicia
21.11.2019, 15:52:57
Mam pytanie odnośnie tego Sawneya po rozmowie z kowalem myśliwych mamy 2 wybory albo się go pozbyć raz na zawsze albo oddać mu młot kowalski, oba te sytuacje sprawdziłem ale co dla was byłoby lepsze pomóc mu czy kill??
21.11.2019, 16:25:26
ciekawe czy gracze w ogóle mieli to zadanie
warianty różnią się tylko exp, ale myślę, że warto zobaczyć obydwa - tym bardziej, że to kwestia wczytania save sprzed minuty
19.05.2020, 16:12:52
Powoli tracę niestety ochotę na próby zgadywania zagadki Jarkendarczyka... Nie mam już pomysłów innych niż totalne strzelanie i prosiłbym o wskazówkę gdzie źle myślę, najlepiej na PW. Posta można usunąć jeśli uważacie, że nie powinien się znajdować na forum.
Pierwsze pytanie to najprostsze z całej piątki, odpowiedź jest jednoznaczna. 156-212, wystarczy sprawdzić na wikipedii Drugie ma max 3 sensowne odpowiedzi. Albo wypiłem i nie ma = kanion, albo rzeka, jeśli wypiłem i jest, ewentualnie to trzecie z wodą. Pytanie o światła dla mnie ma 2 sensowne odpowiedzi - przed bramą, gdzie musimy użyć zaklęcia od Quarhodrona jest ich 7, zaś w korytarzu tuż przed salą z Krukiem (gdzie jest 6 kamiennych strażników) 4 Jak rozumiem czwarte dotyczy sali z Krukiem, jest ich tam 6. Próbowałem też 1 jako pierwsza sala za bramą i 3 w dużej sali z 1 przejściem. W piątym też wydaje mi się, że jedyna sensowna odpowiedź to Zbezczeszczony. Gdzie popełniłem błąd?
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!
19.05.2020, 16:33:12
Na to pytanie tradycyjnie nie udzielamy odpowiedzi.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
19.05.2020, 16:42:36
Ehhh, miałem nadzieję, ze jednak po takim czasie uda się coś ugrać w tej kwestii Swoją drogą dziwna zagadka, w której udało mi się odszyfrować wszystkie 3 informacje, a dalej nie potrafię znaleźć poprawnej odpowiedzi, bo nie wiem JAK autor interpretował to CO jest w każdej jej części.
Dobra. Teraz, gdy odgadłem zagadkę poprzez metodę prób i błędów, stwierdzam, że miała ona sens i co zabawne to drugie pytanie było najmniej logiczne, a pozostałe... trzeba umieć liczyć przede wszystkim i otworzyć umysł na troszkę mniej konwencjonalne rozwiązania.
19.05.2020, 18:33:32
Bardzo ładnie
Myślenie , zwłaszcza samodzielne, nie boli.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
24.05.2020, 20:11:59
Szybkie pytanie. Czy pełniejsze zakończenie zależne jest o zadania z dziennika? Czy od specakcji, bo zastanawiam się np czy do czegoś potrzebny mi będzie fragment duszy Sawney'a.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|