22.07.2020, 10:27:58
Rzeczywiście. Dopadła mnie ślepota. Znalazłem.
A już tak, żeby rozwiać wątpliwości poza tym zadaniem mam 7 innych.
1. Zapomniana magia mam magię innosa i beliara. Narazie mam wrócić do przyziemnych spraw.
2. Przekleństwo artefaktów Trajano nos w nie swoje sprawy (kupiłem posążek od Olryka i pełzacze zabite w skrócie)
3. Cenniejsze niż złoto główne zadanie tam wykonane do tego sprzedałem mu Molibdenium i Niccolum w monetach
4. Tylko Jeden! To z tym szamanem goblinów, ale pewnie będzie później do zrobienia, ale jak ktoś chce pomóc to przytule z chęcią.
5. Czerwone i czarne rozpracowałem szpiega i Obozie myśliwych
6. Znalazlem fragmenty od Ilji z kamiennego strażnika i od Marion
7. Znaki czasu oddałem wszystkie tabliczki Saturasowi.
(Jak ktoś wie chociaż jak to wszystko ruszyć to i tak już będzie wielka pomoc dla mnie)
Poboczne to obsydian dla Elvricha
I jak ktoś wie jak dostać się do skrzyni w kopalni niezłomnych za budynkiem przy wejściu?
A już tak, żeby rozwiać wątpliwości poza tym zadaniem mam 7 innych.
1. Zapomniana magia mam magię innosa i beliara. Narazie mam wrócić do przyziemnych spraw.
2. Przekleństwo artefaktów Trajano nos w nie swoje sprawy (kupiłem posążek od Olryka i pełzacze zabite w skrócie)
3. Cenniejsze niż złoto główne zadanie tam wykonane do tego sprzedałem mu Molibdenium i Niccolum w monetach
4. Tylko Jeden! To z tym szamanem goblinów, ale pewnie będzie później do zrobienia, ale jak ktoś chce pomóc to przytule z chęcią.
5. Czerwone i czarne rozpracowałem szpiega i Obozie myśliwych
6. Znalazlem fragmenty od Ilji z kamiennego strażnika i od Marion
7. Znaki czasu oddałem wszystkie tabliczki Saturasowi.
(Jak ktoś wie chociaż jak to wszystko ruszyć to i tak już będzie wielka pomoc dla mnie)
Poboczne to obsydian dla Elvricha
I jak ktoś wie jak dostać się do skrzyni w kopalni niezłomnych za budynkiem przy wejściu?