24.07.2020, 18:17:43
Dziękuję wam przegapiłem tamtą skrzynkę w kuchni i ją przeszukałem dałem szynkę Gornowi i wszystko gładko poszło dziękuję
W kotlinie znalazłem ciała Kleofasa i Fidelisa gadałem z całym obozem krucjaty ale nikt nic o nich nie mówi nawet o ich zniknięciu i nie wiem z kim pogadać o tym
Już nie ważne zapomniałem o Pardosie swoją drogą nieźle się chowa z tym spaniem
A tak właściwie to gdzie można znaleźć dziennik Samuela i z kim trzeba porozmawiać na ten temat?
W kotlinie znalazłem ciała Kleofasa i Fidelisa gadałem z całym obozem krucjaty ale nikt nic o nich nie mówi nawet o ich zniknięciu i nie wiem z kim pogadać o tym
(25.07.2020, 22:13:44)Norbi1355 napisał(a): W kotlinie znalazłem ciała Kleofasa i Fidelisa gadałem z całym obozem krucjaty ale nikt nic o nich nie mówi nawet o ich zniknięciu i nie wiem z kim pogadać o tym
Już nie ważne zapomniałem o Pardosie swoją drogą nieźle się chowa z tym spaniem
(01.07.2020, 09:58:53)Opos napisał(a): No cóż czas na pierwsze pytanie z mojej strony
Zdobyłem już dziennik Samuela i szukam skarbu, przeszukałem całe nadbrzeże, które jest na screenie, więc albo złe miejsce wybrałem albo miałem pecha i nie kliknąłem w odpowiednie miejsce chociaż krążyłem przez 15 minut
A tak właściwie to gdzie można znaleźć dziennik Samuela i z kim trzeba porozmawiać na ten temat?