26.10.2020, 20:31:58
Z tego co widzę to faktycznie jest zainteresowanie po forach... 2 dni z dniem pobrania.
Ja również sądzę że szkoda czasu. Moje konto można usunąć. BB
Ja również sądzę że szkoda czasu. Moje konto można usunąć. BB
(26.10.2020, 20:22:03)Tituf napisał(a):(26.10.2020, 19:18:48)Xardas182 napisał(a): Potem Twórców dziwi że modem jest małe zainteresowanie.
Mnie dziwi, że nadal jest takie duże (stan pobrań jest znaczący), ale faktycznie to nie ma żadnego znaczenia dla nas - autorów tego projektu.
(26.10.2020, 20:47:44)Memorius napisał(a):Cytat:że muszę oprócz tego prowadzić swój własny dziennik na papierze, gdzie wypisuję sobie ważne informacje z dialogów,
i bardzo dobrze, tak właśnie należy robić
Memorius, Człowieku, Ty jesteś jebnięty? Mam pracę, żonę i 3 dzieci. Mogę się bawić grami może z godzinę dziennie. A i to zależy. Grałem w G1, G2 i NK kiedy jeszcze zapewne zjadałeś swoje gile a na samochód mówiłeś "tam_tam" .Teraz jeszcze każesz mi trzymać na blacie zeszyt i notować co mówią NCP z komputera bo gra została zjebana w taki sposób że notatnik wszystkiego nie notuje? To na h..ja ten notatnik jest. Wywalić całkiem. Zamknij oczy i sie rozpędź ściana sie zapewne znajdzie. W końcu gra ma cieszyć użytkownika czy zaspokoić zamysły czy Ego twórców?
Koniec tematu.