02.11.2020, 02:09:34
(02.11.2020, 00:27:38)Memorius napisał(a): Zarozumiały Administrator zaczyna podejrzewać,że jesteś trolem.Dlaczego potraktowałeś mój wpis jakby zarzut był wobec Ciebie? Nie wiem co rozumiesz, przez bycie trolem, ale staram się być bardzo grzeczny, kulturalny i dyplomatyczny.
(02.11.2020, 00:27:38)Memorius napisał(a): tak, wiemy, to inny trol Xardas ileś tamTak, był jedną z osób, ale nie jedyną.
(02.11.2020, 00:27:38)Memorius napisał(a): niektórym się wydaje, że Administratorzy są od tego, żeby siedzieć i odpowiadać na wszystkie pytania, bo się nie chce tego robić innym użytkownikom.Nie, broń Boże. Tylko nie odpisując nic, takie wrażenie by nie powstawało. Jednak trzeba poświęcić czas i energię, żeby zasugerować komuś, że jest głupi i niegodny, w przeciwieństwie do olania jego wpisu. Więc stąd może wynikać takie wrażenie.
(02.11.2020, 00:27:38)Memorius napisał(a): zamiast tak pierdolić to przekop temat gdzie zadałeś pytanie o klucze - co nie chce się? tam zostało już wszystko opisane, także przez aroganckich i leniwych Administratorów.A co ma jedno do drugiego. To o czym ja piszę raczej nie dotyczyło mnie osobiście. Po prostu naczytałem się odpowiedzi (czasami danych lata temu), które zamiast pomagać, wyżywały się na pytającym. I nie mam zamiaru krytykować Was, to Wasze forum, ja tylko uprzejmie przekazuję Wam moje spostrzeżenia w kontekście tego co napisał Klimek.