27.12.2020, 20:34:23
"Granie bezimiennym zboczeńcem jest dla mnie obrzydliwe..." Jak rozumiem szukanie wszędzie poprawności politycznej oraz podtekstów seksualnych jest teraz w modzie, ale autor recenzji chyba zapomniał, że Gothic to nie Polska A.D. 2020. Zarzucanie seksizmu, podczas gdy sami autorzy gry postawili w mieście portowym burdel... Nie powiem, może i miejscami ma dobry punkt zaczepienia, ale kompletnie płynie w argumentacji. Szczerze, przez myśl mi nie przeszło by dowalić się o odzywki dialogowe takiego Vincenzo, przecież wiadomo, że to naleciałość z podstawowej wersji gry. Z drugiej strony taka małostkowość pokazuje tylko, że modyfikacja się broni, autorowi recenzji należy zwrócić za upór w szukaniu na siłę.
Dobra, bo nie mam w tym dziale edycji.
Obejrzałem do końca, naprawdę rozczulający moment gdy szanowny autor mówi, że to mogło być lepiej zrobione, ale nie było akceptacji. No cóż.... śmiem wierzyć, że jednak team wiedział co robi, albo miał ku temu przesłanki, może ktoś z nich się w tej kwestii wypowie tutaj, na forum publicznym. Teraz tylko czekać na część trzecią, by dowiedzieć się czy rzucono perły przed wieprze.
Dobra, bo nie mam w tym dziale edycji.
Obejrzałem do końca, naprawdę rozczulający moment gdy szanowny autor mówi, że to mogło być lepiej zrobione, ale nie było akceptacji. No cóż.... śmiem wierzyć, że jednak team wiedział co robi, albo miał ku temu przesłanki, może ktoś z nich się w tej kwestii wypowie tutaj, na forum publicznym. Teraz tylko czekać na część trzecią, by dowiedzieć się czy rzucono perły przed wieprze.
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge