21.04.2021, 08:14:26
(20.04.2021, 22:04:28)Memorius napisał(a): Tu akurat się mylisz. Jest tylko jedna taka mikstura w grze . Daje ją Netbek tylko jeden raz i poza tym nigdzie nie występuje. Nie ma także znaczenia questowego, jest po prostu bonusem od przyjaciela.
To ja chciałbym tylko poinformować, że miałem już dwie mikstury ochrony przed magią zanim Netbek dał mi trzecią.
(21.04.2021, 01:10:15)Dota napisał(a):(19.04.2021, 21:45:27)Hadar napisał(a):(15.08.2016, 13:29:13)saturas napisał(a): Mianowicie zaraz po wejściu do kopani będzie taka duża dziura spadając nią spadniecie do pełzaczy lecz uważny zauważą kładkęNauczyłem się już perfekcyjnie i bez żadnego błędu wskakiwać na tę kładkę. Problem jest taki, że za każdym razem ginę przy lądowaniu (mimo że jestem w stanie przeżyć upadek na znacznie niższy fragment tego szybu.
Wskoczyłem tam używając mikstury akrobatyki. Nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazić jak tam wskoczyć bez niej, pomimo śmierci. xd
Aczkolwiek gdyby nie to, żeście o tym pisali, to bym za nic w świecie nie odkrył tej skrytki.
Ponieważ miałem opanowany do perfekcji skok bez akrobatyki na tę kładkę i byłem w stanie przeżyć upadki w ten szyb na zacznie niższej położone półki skalne, więc się wkurzyłem i postanowiłem trochę oszukać grę. Przemieniłem się w ścierwojada (który też ginął przy lądowaniu na kładkę), skoczyłem na tę kładkę, ale na moment przed lądowaniem przemieniłem się z powrotem w człowiek i przeżyłem.