24.06.2021, 17:06:48
Cytat:Memo, no offence, ale ja tego nie pamiętam Jesteś absolutnie pewien, że tak przebiegała ta sytuacja? Bo jedyna sytuacja, która kojarzy mi się z odebraniem Ci władzy to za czasów Recovery Team, gdzie Ahn i jego przydupas Opos (który w zasadzie nic do dziś w moddingu nie zdziałał, a jakimś cudem jest w creditsach różnych modów ) próbowali wchłonąć DS i jakoś przekonać Cię, żebyś oddał im Global Mod More
nie, to była zupełnie inna sytuacja, przyznam że chyba jedyna przykra dla mnie tak naprawdę w czasie tych wszystkich lat
dla moddingu i graczy powstanie Recovery Team i jego działalność to bardzo pozytywny rozdział, ale jako koniec pewnej epoki relacji międzyludzkich między nami, uciekinierami The Modders to porażka, której mimo upływu lat jakoś się nie udało (mimo pewnych prób) personalnie naprawić.
Cytat:Faktem jest też to, że to nie moje mody musi naprawiać kolega z zagranicy, by w ogóle były grywalne.
i tu w ramach konfabulacji to już zdecydowanie przegiąłeś, a wydawało mi się, że pierwsza część twojej wypowiedzi była w miarę rozsądna
ostrzegam cię, nie pisz takich rzeczy, tym bardziej na tym forum, gdzie po prostu cię tylko umiarkowanie tolerują, z naciskiem na umiarkowanie
Cytat:Jak to jest możliwe, że nie wiedzieliście o wywalaniu w Przebudzeniu, skoro na forum są o tym posty? Albo dlaczego nie pakujecie w modach skompilowanych rzeczy?
Mało wiesz. Był znacznie szerszy temat tutaj, który zedytowałem, gdy pojawiły się informacje o zamku i Michał zrobił poprawkę dotycząca oświetlenia, która to naprawiała. Było to sprawdzone, działało, a czemu teraz są takie problemy u niektórych, tego nie wiem. Ty jak widzę wiesz.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"