24.06.2021, 22:00:40
Odpowiem ci ostatni raz, nie tłumaczyłem modów, zajmowałem się testami, reklamą na FB GP, która moim skromnym zdaniem wyglądała dużo lepiej niż to widziałem dwa lata temu, szukałem też ludzi do teamu (znalazłem min. Scarra, który potem przetłumaczył parę modów), nie wiem, czy pamiętasz, ale to nawet ja ciebie dodałem do testerów do drugiej tury LzGD po tym jak Quaschowi odwaliło i twierdził, że ze swoim młodszym bratem przetestuje moda, doszło wtedy też do odejścia Quascha i razem z Ahnem i Nefario zajmowaliśmy się BG także nie wyszło ci twoje kolejne kłamstwo. Musze osobiście przyznać, że jesteś bardzo ciekawym przykładem, widzę u ciebie duże wzorowanie na dawnym youtuberze "Bezi", też na początku bawił się w Let's play, potem jakieś ciekawostki, a potem właśnie zaczął robić takie filmiki, które miały rozpętywać dramy. Mu się nie udało wybić, więc ciebie czeka zapewne ten sam los, fajnie też widzieć, że ciebie boli fakt, że mój nick pojawił się w miejscach gdzie twojego nie ma, zawsze byłem wyżej w hierarchii od ciebie, a teraz kończę to podkręcanie dramy chociaż fajny throwback do dawnych czasów to był