04.07.2021, 21:34:24
@Dota Właśnie odwiedziłem Dolinę Przodków i miałem zamiar napisać, że @Memorius-owi musiało to wylecieć z pamięci, bo natknąłem się na dwa Smocze Zębacze obok cmentarza, przy półce skalnej. Ja to sobie tłumaczę w taki sposób, że DP nie do końca została odkryta ( nawet przez Myśliwych ) i dwa S. Zębacze mogły się jakimś cudem uchować. No, ale mniejsza, bo najważniejsze, że są. Szczerze ? Szkoda mi trochę marnować aż 5 PN w celu pozyskania rogu.
Chyba będę musiał użyć zwoju przemiany w Warga, bo inaczej będzie mi ciężko dotrzeć do Irwina, a przy okazji wytłukę grasujące po Dolinie potwory. Znów robi się ze mnie typowy Janusz, bo szkoda mi trofeów
@Dota Myślę, że temat jest odpowiedni, bo dotyczy trofea S. Zębacza, które jest niezbędne przy ukończeniu zadania dla gildii kupców Tireona
Chyba będę musiał użyć zwoju przemiany w Warga, bo inaczej będzie mi ciężko dotrzeć do Irwina, a przy okazji wytłukę grasujące po Dolinie potwory. Znów robi się ze mnie typowy Janusz, bo szkoda mi trofeów
@Dota Myślę, że temat jest odpowiedni, bo dotyczy trofea S. Zębacza, które jest niezbędne przy ukończeniu zadania dla gildii kupców Tireona