04.08.2021, 14:18:19
1. Udało mi sie w końcu odnaleźć cholerny klucz ;-)
2. Mein Gott, nie przeszukałem kufrów w kopalni...
3. Tu mam chyba buga, albatrosy zaliczone, gutierezz gryzie piach, Rutger dostał pancerz. W dzienniku mam info ze Vismut to brat Wolframa i oby sie nie dowiedział że to ja go zabiłem. Więcej kwestii z nim nie mam. Nie chce mnie też zaczepić
4. I tu chyba kolejny bug, bo wszystko to ogarnąłęm, a akcja stoi.
7. Znalazłem demona - zadanie rozwiązne
Dzięki za pomoc. Odblokowała mi się kwestia u Starca, żeby się spotkać tam gdzie pierwszy raz pokazał moc. Więc mimo ze chyba te dwa zadania się zbugowały to mogę grać dalej.
Teraz błąkam się po świątyni i mam problem. Sytuacja jest taka:
- Zrzuciłem ten kufer podtrzymywany przez posągi w górze, otworzyłem, mam jedną tabliczkę.
- Przełączyłem kamienny przełącznik w ziemi, zamknęła się krata do jednej z komnat, nie wiem jak ją teraz podnieść
- Przełączyłem dwie pochodnie na ścianach i ukrytą dźwignię w stole (obok Arymilesa)
- W jednej z komnat jest jeszcze kufer na klucz. Ale gdzie jest ten klucz?
Mogę prosić o info jak trącić to dalej?
2. Mein Gott, nie przeszukałem kufrów w kopalni...
3. Tu mam chyba buga, albatrosy zaliczone, gutierezz gryzie piach, Rutger dostał pancerz. W dzienniku mam info ze Vismut to brat Wolframa i oby sie nie dowiedział że to ja go zabiłem. Więcej kwestii z nim nie mam. Nie chce mnie też zaczepić
4. I tu chyba kolejny bug, bo wszystko to ogarnąłęm, a akcja stoi.
7. Znalazłem demona - zadanie rozwiązne
Dzięki za pomoc. Odblokowała mi się kwestia u Starca, żeby się spotkać tam gdzie pierwszy raz pokazał moc. Więc mimo ze chyba te dwa zadania się zbugowały to mogę grać dalej.
Teraz błąkam się po świątyni i mam problem. Sytuacja jest taka:
- Zrzuciłem ten kufer podtrzymywany przez posągi w górze, otworzyłem, mam jedną tabliczkę.
- Przełączyłem kamienny przełącznik w ziemi, zamknęła się krata do jednej z komnat, nie wiem jak ją teraz podnieść
- Przełączyłem dwie pochodnie na ścianach i ukrytą dźwignię w stole (obok Arymilesa)
- W jednej z komnat jest jeszcze kufer na klucz. Ale gdzie jest ten klucz?
Mogę prosić o info jak trącić to dalej?
Trzeba wiele zmienić, aby wszystko zostało po staremu...