15.01.2022, 19:22:19
(15.01.2022, 19:15:11)Tituf napisał(a): rozmawiałeś z Parricidesem o Generale, musisz jeszcze mieć rozmowę z Cordem po odejściu Magów z Jarkendaru o tym, że oni zostają - i zrobić zadanko dla Gedara ze zniknięciem Marbacha, to chyba jedyne warunki rozmowy dalej z Gedarem
a dobra, Marbach ogarnięty, ale magów jeszcze nie zniknąłem.
(23.03.2021, 17:18:44)Zagloba25 napisał(a): Nie ma z nim żadnej opcji
Prosiłbym jeszcze o podpowiedz co robić dalej, nie mam już z nikim żadnych opcji rozmowy. Ostatnie co to Zafkiel powiedział "za późno oni już przybyli", całą mapę przeszukałem i nic.
(23.03.2021, 18:41:42)Tituf napisał(a): Problem jest z Ewaldem, który jest bardzo ważny w tej akcji. Zniknął ci i nie ma go w obozie, nie ma go też w jaskini - podejrzewam więc, że spadł w przepaść w jakiejś dynamicznej akcji...
Odsyłam save z NPC w jaskini na PW - do boju!
Czy jest jakiś dodatkowy warunek jeśli chodzi o Ewalda? Na ten moment grzecznie siedzi w obozie bandytów i chyba drzewo piłuje. W dzienniku mam to samo, zadanie odpłynąć zamknięte, o pokonaniu Generała nikt poza Zafkielem (który i tak stwierdził, że już za późno) nie chce słuchać, obleciałem moich sojuszników, wodny krąg, antysojuszników, jedyne co to wyłapałem jeszcze kilka dialogów odnośnie sytuacji i tyle. Nie mam pomysłu z kim rozmawiać, nikt mnie też nie zaczepia.
Ładne słowa nie wystarczą, aby zmienić świat. ~ Lelouch Lamperouge