05.06.2024, 20:38:12
(03.06.2024, 13:56:53)Garrus napisał(a): Po kilku latach ponownie rozpocząłem Przeznaczenie. Tym razem nie sam bo w coopie dzięki pluginowi. Ostatnio zniechęciło mnie do dalszej gry zniknięcie Impernanona i Nadii. Doszliśmy do etapu na którym ostatnio mniej więcej zakończyłem. Wcześniej grałem na wersji 1.5.1 i system packu 1.7. Tym razem do rozgrywki przystąpiłem wraz z kompanem do wersji 1.6 Przeznaczenia oraz zamiast system packu - union 1.0m. Póki co nie ma żadnych błędów i gra się bardzo przyjemnie. Polecam zagrać z unionem 1.0m oraz pluginem zTTSDialogues dzięki niemu zamiast niemych kwestii dialogi przeczyta nam ivona a to mniej męczące niż czytanie wszystkiego samemu. Oczywiście jest kilka innych pluginów uniona które mam wgrane ale ten oraz zUtilites jest najważniejsze ze względu na opcję przyspieszenia świata w gothic. Przed nami rozdział 2 gramy jako mroczny wojownik. Wierzę że tym razem nic nam nie przeszkodzi
Również grałem z przyspieszaczem czasu. Zero problemów, zero znikających postaci.
Bez unionów ciężko by się grało, bo bardzo dużo biegania