05.07.2024, 00:52:40
(05.07.2024, 00:48:02)Morgoth napisał(a): Podczas gry niestety też nie było dobrze, w pewnym momencie zauważyłem że w różnych miejscach pojawiają się randomowe obiekty, a istniejące potrafią się przesunąć, i tak na przykład jeden z orków nagle znajdował się za połową kamienia pustego w środku, Fortuno postanowił że nudzi mu się stanie na warcie i przywołał stos książek, a klatka która powinna więzić pewną osobę w zadaniu „moja żona wiedźma” postanowiła się przewrócić i częściowo wpaść pod tekstury.
Rozgrywki mi to na szczęście nie zablokowało, ale już na przykład wspomnianą wyżej żonę musiałem marvinem przesuwać na ogień, z którego zeskakiwała bez zamknięcia w klatce.
To brzmi tak absurdalnie, że aż ciężko w to uwierzyć. Grałem kiedyś w Korzenie, nie skończyłem, ale z 75% gry przeszedłem i nic takiego mi się nie działo. Nie bardzo się na tym znam, ale czy to może być wina Unionów? Swego czasu jak grałem w jakiegoś moda, to miałem buga, że postać, która smażyła mięso nagle wydropiła z 50 patelni i pamiętam, że Simen pisał, że to bug Uniona.