18.08.2024, 09:07:15
(17.08.2024, 16:07:26)Erwin napisał(a):Ruszyło, ale nie obyło się bez Marvin Mode niestety...Fortuno nie miał żadnych dialogów, po przywołaniu dopiero się pojawiły i akcja ruszyła dalej z kopyta ...nie wiem czemu tak się stało ale ważne że ruszyło, dzięki Erwin za pomoc(17.08.2024, 12:40:33)Erwin napisał(a):(17.08.2024, 10:50:28)Jolkakrejzolka napisał(a):(16.08.2024, 23:57:13)Erwin napisał(a): Wygląda, że tu prawie wszystko zagrało.Nic to nie dało niestety, on nawet nie wyciąga broni. Weszłam jakoś do środka na marvin Mode, ale z nikim w środku nie ma dialogu, jakiś bug ewidentnie.
Zmienne są, jak trzeba i wychodzi na to, że dialog, w którym on nas przepuszcza do ratusza, też się odbył, tylko tak jakby tryb pilnowania wejścia mu się nie dezaktywował.
Spróbuj na początek wyciągnąć broń. On powinien wyjąć swoją i nas ostrzec. Wtedy spróbuj przejść.
Ewentualnie jutro postaram się poprawić zapis.
Nie ma wyjścia i muszę obejrzeć save w grze. Też wieczorem sprawdzę.
Tu jest poprawiony zapis. Strażnik już nie zatrzymuje i są odblokowane dialogi w ratuszu.Jakieś crashe niestety mi się zaczęły pojawiać. Tego strażnika mam na czerwono, co sugeruje, że była z nim jakaś walka, ale nie mam czasu się zagłębiać w temat.Trzeba spróbować i zobaczyć, jak to pójdzie.
Cytat:1.Droga w mroku -w krypcie spotkałem Gedara ,czy wizyta w klasztorze zmieni moje nastawienie?Ciężko mi coś podpowiedzieć po jednym wpisie. Musiałbym mieć całą listę z tego zadania.
Cytat:2.Krete sciezki przeznaczenia -stary marynarz postawił warunek,musze uwolnic miastoTo się samo rozwiąże przed finałem.
Cytat:3.Wojowniczki -mam zrobic skreta ,pomimo składników nie mam czym zrobic przy stoleZapewne chodzi o skręta dla Talbina.
Tu zasada jest taka sama, jak w Przeznaczeniu. Próbujesz zrobić Zew Nocy do momentu aż Bezi się go nauczy. Potrzeba kilkanaście prób, w których na początku będą wychodzić zwykłe skręty.
Cytat:4.Ludzie honoru -Midlas uważa że mysliwi nie maja szans w w boju z Zakonem ,jednak staną do walkiTu trzeba pociągnąć temat najemników orków, aż do spotkania patrolu w byłym obozie bandytów za Sagitą.
Cytat:5.Prawo i pięść -jak wybuchnie powstanie mam leciec do WulfgaraTo raczej później. Ciężko coś powiedzieć po jednym wpisie.
Cytat:6.-Piraci z Khorinis Greg uważą ze piraci są gotowi na czarną perłeZaatakują, kiedy poinformujesz Harada, że Mroczni ponieśli klęskę pod Klasztorem.
Cytat:7.Nowy porządek -chytry plan wymysloił Dymitir ,zło ustapi miejsca przesladowaniomCiężko mi coś doradzić w tym momencie.
Cytat:8.Słudzy 3 Bogów -mem Ellvrich i Liwiusza ,gdzie szukac kolejnego ?Jak są już od Innosa i Beliara, to brakuje od Adanosa, a jedynym nowicjuszem u Magów Wody jest Fortuno.