29.05.2016, 18:07:10
odpada jeden bo jeden doszedł
proste jak włos Mongoła
ta myśl jest dobra ale czy nie zawęża Nieokreśloności?
na razie skupmy się na sprawie bieżącej
zrobimy tak
dziś do godziny 24 każdy Gladiator wskaże jedną osobę spośród listy Wojowników i przyśle mi je w formie PRIV (tak tak)
ja natomiast podliczę głosy i ogłoszę Wynik
jeśli będzie remis głosowanie zostanie powtórzone na podstawie ogłoszenia jawnego listy remisowej --- metodą jak wyżej
jeśli do godziny 24 nie wpłyną żadne głosy to wybiorę jednego z Was Wojownicy Światła i Mroku drogą losowania karteczki z kapelusza
bądźcie rozumni w swoich wyborach
Gladiatorzy - jesteście Herosami gry i zadbajcie nieco o swój wizerunek na forum ogólnym
kto wie co kiedyś zadecyduje Publiczność Areny :nie:
proste jak włos Mongoła
Cytat:ja skłaniałbym się do weryfikacji np do 10/12 osób i zakończenia wszystkiego w takim składzie właśnie
ta myśl jest dobra ale czy nie zawęża Nieokreśloności?
na razie skupmy się na sprawie bieżącej
zrobimy tak
dziś do godziny 24 każdy Gladiator wskaże jedną osobę spośród listy Wojowników i przyśle mi je w formie PRIV (tak tak)
ja natomiast podliczę głosy i ogłoszę Wynik
jeśli będzie remis głosowanie zostanie powtórzone na podstawie ogłoszenia jawnego listy remisowej --- metodą jak wyżej
jeśli do godziny 24 nie wpłyną żadne głosy to wybiorę jednego z Was Wojownicy Światła i Mroku drogą losowania karteczki z kapelusza
bądźcie rozumni w swoich wyborach
Gladiatorzy - jesteście Herosami gry i zadbajcie nieco o swój wizerunek na forum ogólnym
kto wie co kiedyś zadecyduje Publiczność Areny :nie:
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"