01.06.2016, 16:38:15
(01.06.2016, 16:15:45)Memorius napisał(a):Cytat:Masz rację. Zedytowałem swój post . Plus dla Ciebie
był szybszy niż ja - jak to powiedziałeś o mnie "mentalny komunista"
i miałeś nieco szczęścia bo jestem w tych sprawach bardzo zasadniczy a ponadto mieszkam całkiem niedaleko od ciebie
pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy dla osób łamiących prawo
tyle w tej kwestii
Ja nie łamię prawa tylko korzystam z niego wyrażając swoje zdanie na konkretny temat. Także tutaj mi nie musisz przypominać o jakiejś anonimowości w internecie bo od dawna wiem że takowej nie ma. A to że mieszkasz niedaleko mnie jakoś nie wiem w jaki sposób mam interpretować? Kawy nie piję za bardzo, z piwem tak samo, więc jedynie na kielona zapraszam. Nie zależy mi na żadnej 'gównoburzy' także fajnie fajnie, ja się wypisałem, podałem do ogólnej opinii powód żeby nie było że to ja coś nagle wystrzeliłem i grając do 2-3 wstałem rano i krzyknąłem że odchodzę. A inne przydupaski niech się nie wypowiadają na tematy o których nie mają pojęcia bo zaczyna mnie przerażać ta chęć zabłyśnięcia u co niektórych :
Życzę tylko lepszego podejścia do ludzi a może coś ciekawego z tego wyjdzie :hejka: