01.06.2016, 20:46:55
To trochę teraz ode mnie. Ja jestem tępiony za każdy, choć najmniejszy przejaw agresji. Więc proszę zaprzestać dyskusji. Karwallo, z pewnością szacunek dla ciebie, że postanowiłeś się postawić, ale po co było od razu to wyzywanie? Bez tego odniósł byś dużo lepszy efekt i zapewne nie byłoby tego całego syfu. Ale ty postanowiłeś potyrać wszystkich od dupowłazów i wazeliniarzy. Są teorię mówiące o tym, że człowiek nienawidzi najbardziej tego, co według jego podświadomości jest akceptowalne i pożądane. Próbuję ci o czymś przekazać informację. Poza tym zachowujesz się jak typowy burżuj co sobie pomyślał, że kogoś powyzywa. Jak masz za dużo kasy to wydaj ją na coś pożytecznego. Nie będę pisał reszty moich przemyśleń bo najpewniej zostanę tutaj zbanowany.
Więc tak:
Karwallo dostaje 10% warna
Reszta się zamyka i nie kontynuuje dyskusji, w żaden sposób, skoro ja podobno łatwo się daje prowokować to zobaczymy jak sobie inni z tym poradzą.
Więc tak:
Karwallo dostaje 10% warna
Reszta się zamyka i nie kontynuuje dyskusji, w żaden sposób, skoro ja podobno łatwo się daje prowokować to zobaczymy jak sobie inni z tym poradzą.