02.06.2016, 23:07:16
(02.06.2016, 21:06:04)Memorius napisał(a): Karwallo nie zaczynaj tego tematu.
Może raczej wyjaśnisz kogo ta focia przedstawia i czemu jej użyłeś, bo jak nie, to ja cię oskarżę o rasizm, czy to jasne?
Ktos inny zbada twoje pobudki wstawiania takich zdjęć na forum o tematyce - Gra komputerowa Gothic 2 i jej modyfikacje.
Focia przedstawia człowieka o ciemnej karnacji który uronił łzy być może szczęścia a być może smutku. Użyłem fotografii bo jest ogólnodostępna w internecie i nie rości nikt sobie do niej praw autorskich. Gdzie tu widzisz rasizm gościu? Czy jak wstawię zdjęcie azjaty to też jestem rasistą? Stuknij się w czółko bo chyba nie wiesz o czym piszesz. Chcesz to zgłaszaj - ja się chętnie pośmieję z Ciebie i tego kim próbujesz być
Masz coś jeszcze do dodania?
PS: Ta postać to Michael Jordan z tego co mi wiadomo. Postać publiczna, medialna. Jest jego zdjęć w internecie pewnie wiele milionów więc teraz idź ich wszystkich zgłoś to będę mógł się dalej pośmiać.
PS2: Rasizm to głoszenie poglądów o nierówności wśród ludzi ze względów np. na kolor skóry. Widzisz gdziekolwiek żebym ludzi namawiał do nienawiści albo czegoś tam wobec ciemnoskórych ludzi? Sam nie wiesz o czym piszesz, chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem obsypać.