17.06.2016, 10:52:46
Kilka słów ode mnie. Przeznaczenie to mod unikatowy i niepowtarzalny. To cechy, które najbardziej chciałbym podkreślić, ponieważ określenia typu 'fajny' i 'ciekawy' można by przypisać do wielu modyfikacji, które jednak do Przeznaczenia w mojej opinii nie dorastają w najmniejszym stopniu. Mod ten posiada bowiem to 'coś', esencję klimatu okraszoną olbrzymią ilością nowości, z tym że owe nowości są dodane z takim wyczuciem, iż gdyby nie brak dubbingu, to nie połapałbym się, że gram w grę niepochodzącą od Piranhii. Widać, że takie było zamierzenie Twórców i zadanie to wykonali na szóstkę. Choć nie wiem jak dokładnie przebiegał proces tworzenia to wiem, że dbałość o szczegóły, smaczki, o to, czego nie widać na pierwszy rzut oka, było dla nich priorytetem. Czy nie zgodzicie się, że to jest właśnie istota moddingu? Nie będę się wdawał w zbędne szczegóły zwłaszcza, że jestem dopiero u progu gry. Mam na liczniku 35 godzin, a do zrobienia w pierwszym rozdziale mam jeszcze tyle, że... hej ;) I jeszcze jedno. Im dalej w las, tym jaśniej. Nieprawdopodobne. W takiego moda jeszcze nie graliście.