22.06.2016, 22:13:04
A żeby kontynouwać ten cały bullshit co trzeba mieć ? IQ na poziomie ameby -.- Ludzie skończcie . Bo gdy tu dołączyłem każdy był dla każdego . Każdy chciał pomagać, każdy cieszył się z tego w jaki sposób gra i chętnie się tym dzielił z innymi .. A teraz co jest ? Jeden drugiemu wbija nóż w plecy . Robicie z siebie jebanych egoistów . Wyjrzyjcie poza czubki własnych nosów i zobaczcie co łączy każdego z nas . Zamiłowanie do tej jednej gry . Zamiast cieszyć się z każdej chwili spędzonej z teamem ( rodziną ) jakkolwiek sobie tego nie nazwiecie to staracie się robić wyścig szczurów ( nie wszyscy ) . Cieszę się Memuś , że dajesz osobom z areny możliwość pozostania w klubie ale powiem Ci tylko jedno . Nasza przedpremierowa gra się w końcu skończy, wspólnymi siłami dojdziemy do końca ale trochę wiary w ludzi tylko zobacz na to co dzieje się tutaj .. Dasz te wszystkie działy na jawny i uwierz mi ludzie będą myśleć, że rzeź nie odbyła się na normalnej arenie . Bo jak dla mnie to jest aktualnie bratobójczy gon .. Kappa