26.06.2016, 18:25:39
Zastanawia mnie totalny marazm jaki panuje wśród użytkowników tego forum spoza grupy Klub.
Udziela się jeden , dwóch może...
Oczywiście zaraz Milcząca Większość powie - "och, po co mam coś pisać skoro nie mam nic mądrego/ważnego do powiedzenia?"...
Wytworzyła się sytuacja gdy zrobiła się Totalna Czytelnia i Ukradkowe Śledzenie Poczynań połączone ze sprawdzaniem Kiedy Bendzie Premiera Moda Rzeby Go Ściongnonć.
No cóż, tacy Fani Gothic i naszej działalności muszą się liczyć z tym, że gdy w końcu napiszą za jakiś czas "Pomurzcie!" to Pomagierzy odpiszą im dokładnie tyle samo ile oni napisali wcześniej.
Nie, nie chodzi tu o pisanie na siłę, byle pisać.
Jednak chyba warto zastanowić się PO CO TU NAPRAWDĘ PRZYCHODZICIE?
Udziela się jeden , dwóch może...
Oczywiście zaraz Milcząca Większość powie - "och, po co mam coś pisać skoro nie mam nic mądrego/ważnego do powiedzenia?"...
Wytworzyła się sytuacja gdy zrobiła się Totalna Czytelnia i Ukradkowe Śledzenie Poczynań połączone ze sprawdzaniem Kiedy Bendzie Premiera Moda Rzeby Go Ściongnonć.
No cóż, tacy Fani Gothic i naszej działalności muszą się liczyć z tym, że gdy w końcu napiszą za jakiś czas "Pomurzcie!" to Pomagierzy odpiszą im dokładnie tyle samo ile oni napisali wcześniej.
Nie, nie chodzi tu o pisanie na siłę, byle pisać.
Jednak chyba warto zastanowić się PO CO TU NAPRAWDĘ PRZYCHODZICIE?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"